Petra Hönig
Video Tours

Din Professional ejendomsmægler på The Costa Blanca

Petra Honig: statsagenterne i Ciudad Quesada

Petra Honig: statsagenterne i Ciudad Quesada

Petra Honig: statsagenterne i Ciudad Quesada

Petra Honig er ejendomsmæglere i Ciudad Quesada, som du skal finde den perfekte ejendom til dine smag og behov. Vores hjem er valgt, så du ikke behøver at være den, der tilpasser sig dem.

For at gøre det muligt tilbyder vores ejendomsmægler mere end 400 ejendomme til salg, så du kan vælge den der interesserer dig mest. Vi sælger også førstehånds boliger, der vil gøre dig endnu mere overrasket over de nyheder, som hver ejendom har.

Hvad du vil, er at tilbringe resten af ferien i Ciudad Quesada, fordi vi tilbyder dig kvalitetslejligheder, både nye og brugte, så du kan nyde de varmeste dage på året. At du foretrækker at nyde mere tid på dette sted, fordi vi lader dig vælge mellem spektakulære villaer til at nyde hver dag på året.


Dine ejendomsmæglere i Ciudad Quesada giver dig et pensel af hvad du kan nyde på dette sted

Når du har taget skridtet til at beslutte at stole på vores ejendomsmæglere i Ciudad Quesada, behøver du kun at kunne nyde underværelserne i dit hjem og fordelene ved dette område.

Ciudad Quesada er et roligt sted, beliggende i det sydlige indre af provinsen Alicante. Mange af beboerne i dette bykompleks er fra en fremmed befolkning, der kommer til Ciudad Quesada på udkig efter et område at hvile og have det sjovt på samme tid.

Hovedkarakteristika for Ciudad Quesada er den gode stemning, der indåndes i den. Uddannede, munter og venlige mennesker. Takket være dette kan du nyde endnu mere en velfortjent hvile.

En anden fordel, som du kan drage fordel af, er dens klima. Den årlige gennemsnitstemperatur er 15º, så du kan nyde behagelige og attraktive vintre og somre. Det sjove ligger i fritidsområderne (golfbaner, restauranter, indkøbscentre ...) og på strandene, som ligger kun få kilometer fra Ciudad Quesada.


Kontakt ejendomsmæglere i Ciudad Quesada

Kom og mød personligt ejendomsmæglere i Ciudad Quesada. Vi venter på dig i Urb. Ciudad Quesada, Avda. De Las Naciones, 18 A, Rojales, Alicante. Du kan også stille spørgsmål til vores fagfolk på telefon, ringe (+34) 966 718 006 | (0044) 7384395902.

Skriv os en email med ethvert andet forslag til emailen: info@petrahonig.com.

4 dec 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp