Petra Hönig
Video Tours

Your Professional eiendomsmegler på på Costa Blanca

Dona Pepa Eiendom til salgs

Dona Pepa Eiendom til salgs

Boligprisen stiger i eurosonen på det raskeste tempoet i 10 år

I tilfelle av Spania, prisen på boliger steg 0,3% i fjerde kvartal sammenlignet med de tre foregående månedene, mens sammenlignet med året før var økningen på 4,4%.

Prisen på boliger i euroområdet opplevde i fjerde kvartal 2016 en økning på 4,1% i samme periode i fjor, som representerer den største årlige økningen siden tredje kvartal 2007, ifølge data publisert av Eurostat .

Sammenlignet med de foregående tre måneder, boligprisene i euro steg 0,8%, et halvt prosentpoeng lavere enn i den tredje kvartal.

I hele EU (EU) økte prisene med 0,8% sammenlignet med de tre foregående månedene, da de hadde steget 1,4%, mens i årlige vilkår økningen var 4,7%, det største økningen i ni år.

Blant de landene der data er tilgjengelig, den største årlige økningen i prisene samsvarer Tsjekkia (11%), Ungarn (9,7%) og Litauen (9,5%), mens de svakeste resultatene ble observert i Italia (0 , 1%), Finland (1%) og Frankrike (1,9%).

Petra Hönig bringer deg i Doña Pepa boliger for salg.

Hvis du også ta drømmer om en eiendom i Middelhavet, ta kontakt med Petra Hönig tid. Vi er stolte av den avslappede måten vi behandler våre kunder når de kommer til oss på jakt etter eiendom råd. Våre profesjonelle medarbeidere sikrer en fullstendig kunnskap om alt du trenger under betalingsprosessen, og enda senere, om ønskelig.

7 Apr 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp