Petra Hönig
Video Tours

Your Professional eiendomsmegler på på Costa Blanca

Eiendommer i Guardamar del Segura

Eiendommer i Guardamar del Segura

Vår eiendomsmegler ønsker deg å oppdage hele spekteret av eiendommer i Guardamar del Segura, slik at du kan forestille deg et øyeblikk som bor i en av dem. Vi har en lang liste over eiendommer, slik at du får tilgang til den som passer best for din situasjon.

Først av alt, hvis din hensikt er å nyte en annen ferie som du er vant til, har vårt byrå fantastiske leiligheter i Guardamar for familien din til å nyte hyggelige dager, i et sjarmerende sted. Dette er våre mest fremragende egenskaper, siden 25 av de 36 eiendommene i Guardamar del Segura er leiligheter.

På den annen side er en annen boligstil i dette fantastiske stedet rekkehusene. Det er en ideell egenskap å leve stille og komfortabelt med resten av familien. Vi har rekkehus nær sjøen, slik at du kan nyte strendene i La Mata uten å måtte reise mye avstand.

En annen av de store områdene av eiendommer i Guardamar er villaene. Moderne og svært romslige egenskaper for å gjøre sameksistens så hyggelig som mulig. Noen hytter er utstyrt med svømmebassenger og solarium. Et format som ligner denne typen eiendom er rekkehusene, også tilgjengelig i vår katalog.


Våre agenter vil gi deg de beste egenskapene i Guardamar del Segura

Det er mange eiendommer i Guardamar del Segura som vårt eiendomsmegler har. For at klienten skal kunne bestemme sitt valg fullt ut, tilbyr våre eiendomsmeglere et faglig rådsystem. På denne måten vil vi gi råd om det beste forslaget om at kunden skal nyte kjøpet.


Ikke vent lenger og begynn å bo i en av våre koselige eiendommer i Guardamar del Segura

Ikke vent lenger og oppfyll drømmene dine, som bor i et av våre eiendommer i Guardamar del Segura. Hvis du vil begynne å bo i et av våre forskjellige boligområder i Guardamar, kan du komme og møte våre kvalifiserte medarbeidere, som vil være ansvarlig for å hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen.

Vi ligger i kjøpesenteret Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7, 03140 Guardamar del Segura. Vårt telefonnummer for dette kontoret i El Raso er (+34) 966 716 019. For mer informasjon, er vår e-post også aktiv. Skriv til info@petrahonig.com.

18 Apr 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp