Petra Hönig
Video Tours

Your Professional eiendomsmegler på på Costa Blanca

4 fordeler du vil kjøpe hvis du kjøper en av våre villaer i Villamartin - Orihuela Costa

4 fordeler du vil kjøpe hvis du kjøper en av våre villaer i Villamartin - Orihuela Costa

Costa Blanca Sør (Alicante) inneholder flere kvaliteter som gjør at det blir et flott sted å bo. Vårt eiendomsmegler ønsker å tilby sine kunder noen fantastiske villaer i Villamartin - Orihuela Costa. Et område som forventer mange fordeler eller fordeler, for eksempel:

  • Den første er været. Villamartin - Orihuela Costa har misunnelsesverdige årlige temperaturer. Det er hovedgrunnen til at mange turister, nasjonalt og internasjonalt, bestemmer seg for å kjøpe et hjem her. Når vi snakker om godt vær, mener vi at innbyggerne nyter veldig stabile og hyggelige vintre, og veldig varme og tørre somre.
  • Villamartin i et område som ligger svært nær sjøen. Strendene på dette stedet er vakre. Dens farvann er rolig og gjennomsiktig. Familien din kan nyte uforglemmelige dager, på et uforglemmelig sted.
  • Middelhavskjøkken er en av fordelene du kan kjøpe hvis du kjøper en av våre villaer i Orihuela Costa. I dette området på Costa Blanca sør er det mange restauranter, noen med havutsikt, hvor du kan tilbringe gode kvelder mens du smaker på typiske matvarer i området.
  • Fritid i Villamartin - Orihuela Costa er fantastisk. Bykomplekset ligger i nærheten av kjøpesentre, vannparker, golfbaner og utallige steder hvor du kan ha det gøy med familien din.


Våre villaer i Villamartin - Orihuela Costa tilbyr også fantastiske områder

Våre villaer i Villamartin - Orihuela Costa tilbyr også mange boarealer for å leve rolig og komfortabelt. Hvis du satser på en av våre villaer til salgs, kan du nyte svømmebassenger, hager, terrasser, solarium og ...

Hvis du er ute etter et romslig hjem hvor rom ikke er et problem, har våre villaer i Orihuela Costa nok kapasitet til å oppnå en fremragende sameksistens.


Kontakt oss og sjekk fordelene med våre villaer i Villamartin - Orihuela Costa

For mer informasjon om vårt salg i Villamartin - Orihuela Costa, kan du komme til vårt hovedkontor på Avda. De las Brisas 6, Local 26 - Villamartin, 03189 Orihuela Costa, kan du ringe oss på (+34) 966 764 003 eller, kan du sende oss en e-post til info@petrahonig.com.

Uansett hvilket valg du velger, vil du bli til stede av våre eiendomsmeglere med total profesjonalitet som preger oss.

14 May 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp