Petra Hönig
Video Tours

Your Professional eiendomsmegler på på Costa Blanca

Eiendom til salgs i Rojales Costa Blanca

Eiendom til salgs i Rojales Costa Blanca

Bør jeg kjøpe et hus for å reformere eller allerede reformert?

Kjøpe brukte eiendommer har det steget under krisen. Den betydelige prisfallet har vært den viktigste motivasjonen. De kan også kjøpes for reform, eller allerede renovert. I denne artikkelen snakker vi om fordelene ved begge.

Den nåværende eiendomsmarkedet kan være sikret godt i brukt egenskaper. Sin pris tiltrekker seg oppmerksomhet, og besparelser i å kjøpe tillater oss å bruke mer penger og ressurser på en reform for å dekke våre behov. Noen ganger markedet selv tilbyr eiendom og renovert i en god tilstand, klar til å flytte inn.

Fra Petra Hönig, vil denne artikkelen vise fordelene med å kjøpe for å reformere, eller å kjøpe en allerede renovert eiendom.

Fordeler med å kjøpe bolig reform:

Det første du må gjøre er å spørre deg selv et grunnleggende spørsmål, er du villig til å tilbringe flere måneder med arbeid med alt det innebærer? Finn de rette arbeiderne og være klar over deres behov, bestemme materialer, forberede dokumenter og betale de nødvendige avgifter er noen av aktivitetene for å holde deg opptatt.

Når det er sagt, selv om det sies at reformer får hodepine, det trenger ikke alltid å være. Vi oppsummere noen fordeler til reform.

Hvis du handler for reform, får du en bedre pris.

-Du Kan helt gjøre til din smak og dine behov.

Hvis du på et tidspunkt velger å leie, alltid vil det være mye lettere fordi alle liker et hjem med et mer moderne utseende.

Hvis du har å selge, akkurat som forrige punkt.

Fordeler med å kjøpe en eiendom allerede reformert:

Den eneste ulempen må kanskje kjøpe en renovert bolig er mest sannsynlig at prisen er høyere. Selvfølgelig vil dette også ha sine fordeler.

-Bare Du må flytte inn.

Og ellers som omtalt ovenfor, både å selge og å leie vil være mye bedre å ha et renovert hus.

Petra Hönig Trust å kjøpe hjem til dine drømmer i Spania.

Hvis noe har gjort oss skiller seg ut i området som en av de fast eiendom tillit det er fordi vi behandler våre kunder på samme måte vi skulle ønske vi tratasen oss. Vi bryr oss kjærlig dyrke verdier som energi, smidighet, profesjonalitet og kvalitet råd.

Våre agenter vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du har og gi deg all den informasjon og råd er nødvendig for å fullføre ditt kjøp eller salg av eiendom i Spania.

Ta en titt på vår katalog av boliger, og ikke nøl med å kontakte oss hvis du ser noen hus som elsker ham.

26 May 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp