Petra Hönig
Video Tours

Your Professional eiendomsmegler på på Costa Blanca

Villaer til salgs i Ciudad Quesada Alicante.

Villaer til salgs i Ciudad Quesada Alicante.

Tips for å forhandle de mest praktiske betingelser for din eiendom på Costa Blanca

Når vi har funnet den eiendommen vi liker, er det flere ting, i tillegg til pris, som må behandles mellom partene for å gjøre en god kontrakt som inneholder alle mulige aspekter rundt kjøp av en eiendom i Spania.

Eiendommen i Spania er allerede valgt, så det øyeblikk av forhandlinger er kommet. Det er viktig å skille mellom handel og forhandle.

Kjøpe en eiendom er ikke som å kjøpe et skjerf på et loppemarked, hvor prute tar bare hensyn til prisen. Forhandlingene kommer inn i bildet mange andre faktorer som for eksempel betalingsvilkår, conveyancing vilkår, anses hvis huset trenger reparasjon, dersom kjøperen er interessert i å holde noen møbler, og så videre.

Straff i tilfelle av brudd

En av de viktigste fagene for å diskutere under forhandlingene kjøpe eiendom i Spania er de straffer i tilfelle brudd. Sette opp straffer i kontrakten for de ulike hendelser som kan oppstå er den beste måten for partene til å gjøre sine oppgaver på en mest mulig effektiv måte og til rett tid.

Pris

Når forhandle prisen er viktig å vite eiendomsmarkedet, er eiendomsprisene av samme type som ligger i området. Det vil være nødvendig å gjøre litt research om eiendomsmarkedet i Spania, prøver å kjenne eiendomsverdiene i dette området.

Et annet viktig faktum er å vite byrden situasjonen av eiendommen. Det vil trolig hjelpe oss å vite at det haster å selge, og sjansene for å oppnå en mer gunstig pris for våre interesser.

frister

Et svært viktig poeng å forhandle når du kjøper en eiendom i Spania, er frister for å fullføre kjøpet. Siden forskuddsbetaling, eller kjøpekontrakt, før signering av offentlige gjerninger før en notarius, er vanlig å sette en frist for å rette begge parter sine oppgaver. Kjøperen, i utgangspunktet, stiller midler og fullfører de byråkratiske oppgaver for å kunne signere gjerninger. Og selger, for å oppfylle alle krav, saks (betaling av gjeld) og fysiske (reparasjoner og trekk) som er avklart i forhandlingene.

kostnader

Betaling av de ulike kostnader og gebyrer i bolig kjøp fastsettes ved lov når du kjøper en eiendom i Spania, men i noen av dem er det vanlig å bli enige om hvem som ender opp med å betale dem. Dessuten, avhengig den delen av Spania hvor du kjøper eiendommen, kan bruksområder variere. Derfor angi hva kostnadene tilsvarer hver av partene i en kjøpekontrakt, for å unngå misforståelser.

Tilstanden på eiendommen

Et annet viktig poeng å forhandle kjøpe eiendom i Spania er den fysiske tilstand der eiendommen vil bli formidlet. Du må spesifisere i kontrakten de viktigste detaljene og tilbehør som du ville ha avtalt i forhandlingene med kolleger som skal leveres sammen med eiendommen. Jo mer detaljert beskrivelse er, jo mindre problemer ned linjen. Prøv å unngå å kjøpe "annonse corpus" eller "forbeholdet emptor" (Hvis du kjøper).

hus forsyninger

Under forhandlingene når du kjøper eiendom i Spania, eiendommen forsyninger er en annen sak å vurdere. Det er nødvendig å bli enige om de skal forvaltes som en endring i eierskap, er en tildeling av kontrakt, og betale selger de utestående regninger i øyeblikket av transportmiddel. Eller om det blir en ny kontrakt i stedet.

Sjekk ut villaer til salgs i Ciudad Quesada som Petra Hönig tilbyr deg.

Etter mange års erfaring i eiendomsmegling har vi skapt noe veldig forskjellig fra resten. Vår service til deg, vår verdsatte klient, vil være intet mindre enn første klasse. Vår fortsetter mål er å behandle både potensielle kjøpere og selgere den måten vi ønsker å bli behandlet selv.

Bla gjennom vår liste over eiendommer i de mest attraktive områdene på Costa Blanca. Fra Apartments til eksklusive bungalower, villaer, quads, frittliggende villaer og mye mer. Kontakt oss dersom du ser noe som fanger øyet.

23 May 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxlegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp