Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Torrevieja Fastigheter till salu

Torrevieja Fastigheter till salu

Godkännandet av statsbudgeten i Spanien kommer att öka fastighetssektorn

För att ge ett uppsving för fastighetsfinansiering är avgörande för den finansiella sektorn att det finns en ram av säkerhet som tillhandahålls av offentliga konton till utvecklingen av ekonomin.

Fastighetssektorn kommer att få en ny impuls när godkännande av statsbudgeten att inträffa, som är planerad att ske under första kvartalet 2017 i enlighet med den befintliga tidsplanen för förhandlingar och godkännande i parlamentet.

Så vissa experter har förutspått som olika skolor egendom agenter från olika regioner. Bildandet av den nya regeringen har dämpat vissa farhågor som hade uppstått sedan början av detta år om möjligheten att bestraffa tillämpas i framtida skattemässiga åtgärder inom fastighetssektorn.

Trots politisk osäkerhet, bra data för sektorn under 2016.

Det goda resultatet på bostadsmarknaden under andra kvartalet, som följde en avmattning under det tredje kvartalet, visade efter sommaren, kommer att markera de goda resultaten för hela året. Den här övningen är att ta huvudrollen goda resultat av utvecklingen av hypotekslån på marknaden för begagnade förvärv.

Dessa data visar att en del av fastighetsmarknaden, en där det finns kvalificerad efterfrågan, är standardisering fast och priserna har börjat stiga.

Petra Hönig erbjuder i Torrevieja bostäder till salu.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

1 Dez 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp