Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

La Mata Fastigheter till salu

La Mata Fastigheter till salu

Huset prishöjningar med 4% under det tredje kvartalet 2016

Den nya byggnaden blir dyrare med 7,3%, mer än dubbelt så mycket som används, även om ökningen jämfört med tidigare månader slappnar av.

Bostadspriserna stiger igen under det tredje kvartalet. Enligt National Statistics Institute (INE) Spanien har huspriserna ökat 4%, en mycket liknar den under föregående kvartal (3,9%) siffra. Därför finns det nu tio kvartal i rad med prishöjningar sedan 2014 den spanska fastighetsmarknaden kvar sex år av nedgångar.

Speciellt i Valencia, bostadspriserna steg 1,9% under det tredje kvartalet jämfört med det tredje kvartalet 2015, under det nationella genomsnittet (4%). Således, i den mån detta år har priserna ökat i regionen med 1,8%.

Efter typ av bostäder, priset på nya egenskaper ökade 7,3% jämfört med tredje kvartalet 2015, mer än en långsammare takt än föregående kvartal (+ 8,4%) punkt, medan priset på begagnade bostäder tre tiondelar snabbare sin årliga tillväxten från 3,2% under andra kvartalet till 3,5% i den tredje.

Petra Hönig erbjuder i La Mata egendom till salu hög kvalitet.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de mest betrodda fastigheter i regionen är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer att vara glada att svara på alla frågor du har och ger dig all information och råd som behövs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastigheter i Spanien.

Ta en titt på vårt sortiment av bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

22 Dez 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp