Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

La Zenia Fastigheter till salu

La Zenia Fastigheter till salu

Hem försäljningsökning med 12,5% år 2017

Det beräknas att vara 12,5% av försäljningstransaktioner i år, och kommer att nå 450.000 enheter. År 2016 den nya byggnaden har ökat med 3,7%.

Om något har fört 2016 har varit återhämtning av marknaden för bostäder, en trend förstärkts och förväntas fortsätta under 2017. Det förväntas att utvecklingen av bostadspriserna gradvis följer en prisökning innebär med ojämna framsteg i olika städer och kustområden i Spanien.

Bostadsbyggandet återvänder till Spanien.

Silhuetten av kranarna tillbaka att dyka upp i många städer i Spanien, särskilt i många områden i Medelhavet, även om antalet byggnader är fortfarande långt ifrån de uppgifter som återges under högkonjunkturen i mitten av 2000-talet, som experter är överens om att som något positivt för att säkerställa en hållbar återhämtning av sektorn.

Byggare med större lätthet.

Byggandet av nya kampanjer förklaras främst av kreditförstärkning promotor, om än under mycket strängare än tidigare år kriterier. Banking begränsar finansieringen formel till de företag som redan har planlagd mark och projekt ekonomiskt stöd av framtida ägare, om inte helt, åtminstone för det mesta.

Petra Hönig tar dig i La Zenia bostäder till salu.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Costa Blanca såsom Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland andra.

18 Jan 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp