Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Los Montesinos Fastigheter till salu

Los Montesinos Fastigheter till salu

Utlänningar som är bosatta i Spanien har investerat i bostäder med 19% år 2016

Valencia, med en total investering siffra på 1,926.7 miljoner euro, var region i Spanien som fångade en större mängd utländska investeringar.

De utländska medborgare bosatta i Spanien bostadsinvesteringarna ökade under de första nio månaderna 2016 med 19%, enligt ministeriet för offentliga arbeten. Specifikt dessa transaktioner uppgick till 8,445.9 miljoner euro, jämfört med 7,098.9 miljoner euro som uppnåddes under 2015.

Mer investeringar i begagnade bostäder.

Av denna summa upp till 7.524.700 tusen tilldelades begagnade bostäder, medan 921,1 miljoner euro har investerats för att köpa nya bostäder. Efter region, Valencia var som fångade en större mängd investeringar, med 1,926.7 miljoner euro, före Andalusien och Katalonien.

Av provinser, i spetsen för denna investering det stod Alicante och Malaga, med 1653.6 och 1,510 miljoner euro respektive.

Mer utländska investeringar av utländska.

Skilja mellan inhemska och utländska subjekts främling, var 51,7% av försäljningstransaktioner genomförs av utländska utlänningar. Även med att inköp av privata bostäder av utländska medborgare ökade med 19%, högre än vad som var av utländska utländska köpare, som uppgick till 8,4% ränta.

Petra Hönig hjälper dig att hitta i Los Montesinos Lägenheter till salu

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av hem utan jämförelse i Los Montesinos, Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

19 Jan 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp