Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Playa Flamenca Fastigheter till salu

Playa Flamenca Fastigheter till salu

Overseas bostad driver den spanska fastighetsmarknaden

Hem försäljning i Spanien registreras en ökning med 15% jämfört med föregående år och länkar tio kvartal i rad med tillväxt, enligt en rapport från fastighetsportal Kyero.

Trots den svaga spanska ekonomin år 2016, har den stora internationella intresset för den spanska fastighetssektorn aktiverad lokal efterfrågan återhämtningen fortfarande har ganska acceptabla nivåer av försäljningstransaktioner.

Med en av fem fastighetsförsäljningar görs av brittiska köpare, franska, tyska, holländska, belgare, italienare och svenskar, som fortsätter att fylla den lucka under tidigare år den naturliga investerare.

Trots Brexit, fastighetskrisen Spanien Storbritannien fördelar.

Trots Brexit och åtföljande nedgång i brittiska pund, har den brittiska fortsatt monopol på marknaden för försäljning av bostäder i Spanien, vilket är fallet i många år, den viktigaste källan marknaden redan. I huspriserna i Storbritannien har under många år fortfarande mycket hög, vilket resulterar i försäljning verksamhet inte ökar.

Detta verkar dock situationen att gynna marknader utanför husen Storbritannien, såsom spanska, eftersom den brittiska medelålders lägger sina ögon och sin förmögenhet i bostäder i vårt land, eftersom många med deras inbetalda bostäder kan få förmånliga villkor kredit på deras egendom i Storbritannien för att finansiera verksamheten i Spanien. Detta sätter dem i ett utmärkt läge att köpa.

I själva verket, konstaterar kyero webbplats som både besök på din webbplats för att hitta en bostad i Spanien som deltar internationella mässor har ökat mer än 50%.

Petra Hönig erbjuder i Flamenco Beach bostäder till salu.

Petra Honig är en oberoende och professionell fastigheter, som bildas av en grupp agenter med positiv attityd som täcker alla aspekter av försäljning av bostäder. Ett företag byggt med energi, smidighet, professionalism och kompetens inom sektorn.

Med över 15 års erfarenhet av fastighetsmarknaden Orihuela Costa och Costa Blanca, och en samlad erfarenhet av 25 år i länder som Storbritannien eller Tyskland, erbjuder Petra Honig ett brett utbud av fastighetstjänster i den spanska Costa Blanca 3 olika kontor i Villa i Orihuela Costa, Ciudad Quesada och El Raso i Guardamar del Segura.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter och kontakta oss om du ser några som fångar din uppmärksamhet.

21 Jan 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp