Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Lägenhet till salu Quesada

Lägenhet till salu Quesada

Dyrare bostäder i turistregioner

Kanarieöarna, Valencia och Balearerna är de regioner där mer höjt priset på bostäder i det sista kvartalet 2016.

Kanarieöarna, Valencia och Balearerna var de spanska regioner som växte priset på bostäder under det sista kvartalet 2016, vilket återspeglas i en färsk rapport.

I studien analyserades detaljhandelspriserna kust dominans av semesterhuset med. Och Valencia var andra gemenskap med större prisökning under den aktuella perioden, en ökning med 1,14% under det fjärde kvartalet. Med denna ökning, den genomsnittliga huspriserna i december uppgick till 1,245 euro per kvadratmeter, vilket innebär att en genomsnittlig familj ska tillbringa 7,42 år av sina inkomster för att betala en platt.

Öarna, där fler priserna stiger.

Kanarieöarna var den autonoma regionen registrerade den högsta prisökningen mellan oktober och december, efter registrering av en ökning med 2,57% och placerade det genomsnittliga priset per kvadratmeter i 1,477 euro. Denna ökning av kostnaden för bostäder tvingar familjer att öka insatserna för att köpa en lägenhet.

Något liknande händer i Balearerna, där det var den tredje mest framträdande kvartals uppgång. I Balearerna priserna har gått från 2.068 euro till 2.076 meter euro i oktober under den senaste månaden på året, vilket motsvarar en kvartalsvis ökning med 0,39%. Dessa siffror orsaka en genomsnittlig familj ska tillbringa 11 år av hans totala inkomst för att betala en platt, när två månader före 10 år i genomsnitt behövdes.

La Rioja, Navarra och Murcia, där fler priserna sjunker

Trots dessa blips har inte alla spanska regioner ökat sina priser. Enligt rapporten, de regioner som har drabbats mest uttalade kvartals nedgångar är La Rioja (-1,23%), Navarra (-1,19%) och Murcia (-1,08%).

Tre områden där arbetet med att få tillgång till bostäder är mycket lägre än i andra områden. Således, i La Rioja (4.83 år) och Navarra (5,77 år) nödvändiga familjens inkomst uppgår till mindre än hälften i Balearerna. I Murcia köpa en lägenhet kostar runt 6,70 år genomsnittlig familjeinkomst, en siffra också betydligt lägre än i de två största spanska skärgårdar.

Petra Hönig lägenhet är till salu i Quesada du letar efter.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de mest betrodda fastigheter i regionen är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer att vara glada att svara på alla frågor du har och ger dig all information och råd som behövs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastigheter i Spanien.

Ta en titt på vårt sortiment av bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

2 Feb 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map