Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Egendom till salu Quesada

Egendom till salu Quesada

upp 5% av priset på begagnade bostäder och en förbättring förväntas efterfrågan

Fastigheter experter förutspår att branschen kommer att fortsätta en "långsam och stadig" återhämtning under de kommande månaderna som stöds för att förbättra ekonomin och minska arbetslösheten.

Professional Association of Real Estate experter (AOSIS) föreskrivs att tegelindustrin rekord i 2017 för tredje året i rad, kommer en långsam och stadig återhämtning, med "stabila" priser för den andra handen öka med i genomsnitt 5% och en brist hyra erbjudande som kommer att uppmuntra hemförsäljning.

stabila priser för begagnade bostäder

Men priserna på begagnade bostäder i allmänhet vara stabil. APEI prognos för bostäder som används är en "liten ökning" av priserna, med ökningar som kommer att förbli omkring 5% uppstår.

När det gäller nedläggning av verksamheten, uppskattar att om mer än 2016 hem runt 440.00 marknadsförs i Spanien, i väntan på de kommande månaderna "samma försäljningsvolymen, och ännu mer siffran för förra året."

Billiga och nybyggnation mark

Slutligen, AOSIS anser att nya bostadsområden kommer att uppmuntra även diskret tegel skede under året 2017.

Det förväntas att införa nya kampanjer eftersom marken är fortfarande mycket billig. Dessutom säljer nya fungerar bra, eftersom även dyrare än bostäder som används är mycket rimliga priser.

Petra Honig, bostäder till salu i Quesada.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

4 Feb 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp