Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Radhus till salu Quesada

Radhus till salu Quesada

Värderingar av verk av fritidshus ökat med 168% från januari till September 2016

Under de första nio månaderna 2016 745,000 bedömningar gjordes, 20% mer än under 2015 och uppgick till 248 tusen miljoner, en ökning med 14%

Antalet bolåne värderingar är en tydlig indikator på utvecklingen av fastighetsmarknaden i Spanien. Med data för tredje kvartalet 2016 från den spanska Association of Value Analysis (AEV), ökningen av bostadsförsäljning, men också tydlig återhämtning marknaden andra hem och återlämnande av intresse det bekräftas inte bara bank finans fastighetstransaktioner.

Och det är att från januari till september förra året genomfördes med 20% jämfört med fastighetsvärderingar än under samma period förra året. De 745,000 värderingar som förvaltas i de tre första kvartalen med 23 värderingsföretag AEV (motsvarande 90% av branschens omsättning) representerar en värdeökning med 14%, med 248,000 miljoner euro i belopp. Utvecklingssamtal med inteckning ändamål ökade med 13% i antal och 7% i värde, vilket motsvarar 51% av den totala bedömningar.

Ökar prissättning för arbete av första och andra hem.

Enheter visar återigen intresse att finansiera nya byggnader eller rehabilitering, som värderingarna har fördubblats i antal och har vuxit 40% i både mängd och yta.

Även upp bedömningar av bygg första och andra huset 168% ökning i den andra jämfört med 34% tillväxt av den första bostad. Den kraftiga ökningen i andra hem brytnings byggnader med hushållens efterfrågan på äldre, icke-pensionerade och både inhemska och utländska tidigare besparingar.

Petra Honig hjälper dig att hitta hus till salu i Quesada.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Torrevieja och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

6 Feb 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp