Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Dona Pepa

Fastigheter till salu i Dona Pepa

Bostadsköp upp 9,9% i februari och priset är dyrt med 2,5%

Bevilja bolån ökade också med 2,5% på årsbasis, enligt den allmänna rådet notarie

Hem försäljning fortsätter att öka och priserna också. I februari 38,176 försäljningstransaktioner var stängd, vilket motsvarar en ökning med 9,9%; och det genomsnittliga priset per kvadratmeter bostäder säljs var 1,305 euro, vilket motsvarar en ökning med 2,5%, enligt fastighetsstatistik allmänna råd notarier. Dessutom lån köpa hem ökade också med 2,5% på årsbasis till 16,337 kontrakt, och genomsnittligt eget kapital var 125,445 euro, förutsatt en liten ökning på 0,6%.

Återhämtningen fortsätter.

Fortfarande blåser motvind för den spanska fastighetssektorn, särskilt för marknaden för befintliga bostäder. Huvuddelen av de transaktioner som avslutades under den andra månaden på året leddes av begagnade lägenheter, som ökade med 14,5%, samtidigt som nya lägenheter minskade med 1,7% på årsbasis. För sin del, försäljning av familjen visade en ökning på 5,1% år.

Den stigande hus berodde såväl ökning med 2,6% av golv, eftersom ökningen av priset på hus (1,9% år). Priset per kvadratmeter av begagnade lägenheter uppgick till 1,426 euro (2% på årsbasis) och nya lägenheter för 1,809 euro, som visar en årlig ökning på 8,7%.

När du köper bostäder, andelen bostäder finansieras genom att köpa ett hypotekslån uppgick till 42,8% och i dessa transaktioner antas lånebeloppet, i genomsnitt 77,4% av kostnaden för huset enligt notarie.

Petra Honig hjälper dig att hitta bostäder till salu i Doña Pepa.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

1 Apr 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp