Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Quesada Fastighetsmäklare

Quesada Fastighetsmäklare

Priset på bostäder ökade med 2,7% MARS 2017

Den kumulativa nedgång från toppen av huset bubbla ned 40%.

Priset på bostäder har konsoliderat den positiva trenden i priserna under första kvartalet, efter en ökning med 2,7% i mars jämfört med samma månad förra året och en ökning med 3,2% under de tre första månader, enligt Tinsa imię index.

Värderingsmannen har visat att denna ökning registreras mars har drivits av beteendet hos priserna på öarna och huvudstäder. Specifikt sade han att där mer har höjt priserna har varit i Balearerna och Kanarieöarna, med en ökning med 7%, och i huvudstäderna och stora städer, en ökning med 5,5%.

Medelhavskusten stiger huvudet.

Tinsa utvecklades väl i mars zoner i Medelhavet, som har placerat sina bostadspriserna 1,8% över det värde som registrerats i den tredje månaden av 2016.

I storstadsområden och i mindre städer fasta priser har fallit måttligt jämfört med samma månad förra året, 0,5% och 0,6% respektive.

Den kumulativa nedgång från toppar som registrerats minskade med 40% för första gången sedan juni 2014 uppgick till 39,4%. Närmare bestämt är den största nedgången i priserna från toppar som nåddes i slutet av 2007 registrerade i områdena vid Medelhavet, med en minskning på 45,5%.

Bakom finns de i storstadsområden (-44,1%) och huvudstäder och stora städer (-42,1%). Å andra sidan, på öarna, där "historiskt sett mindre varierande priser från toppar", har gapet minskat till 24,4%, medan gapet har varit i andra kommuner, med en kumulativ minskning med 36,5%.

Om du letar efter hemma i Ciudad Quesada, kan fastigheter och Petra Hönig hjälpa dig.

Letar du efter fastighet på Costa Blanca? Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss från resten. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan på objekt som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena i Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Vänligen kontakta oss om det finns någon bostad som fångar ditt intresse.

18 Apr 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp