Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu La Marquesa Golf

Fastigheter till salu La Marquesa Golf

Konstruktion och inrikes försäljningen fortsätter att växa

Den goda prestanda sysselsättning och hypotekslån, de viktigaste nycklarna till bra situationen inom sektorn.

Den finansiella institutionen BBVA belyser den positiva utvecklingen på fastighetsmarknaden i början av 2017. Den syftar till att homeownership kommer att fortsätta att få stöd i inteckning finansiering, kommer byggandet att fortsätta att växa och hålla hem försäljning expansionstakten.

I detta avseende, konstaterar det att hemförsäljning hållit jämna steg med tillväxten stöds av goda prestanda sysselsättning och hypotekslån, medan byggverksamheten var fortsatt dynamisk. Enligt allmänna råd notarier i de två första månaderna av 2017 72,371 bostäder såldes 13,9% mer än under samma månader 2016.

Förbättra sysselsättningen i Spanien driver köpa bostäder.

Bland de faktorer som BBVA syftar som bestämningsfaktorer för förbättring av bostadssektorn arbetsmarknaden i Spanien, som har fortsatt att förbättras, vilket återspeglas både data som registrerats med social trygghet som de arbetskraftsundersökningen är (EPA).

Låga räntor hjälpa nya köpare.

Dessutom fortsätter bolånemarknaden för att stödja efterfrågan på bostäder. Den nya kredit för bostadsköp ökade under första kvartalet 2017 med 23,5% år oavsett refinansiering, enligt Bank of Spanien. I sin tur, under de två första månaderna av 2017 nästan 12.800 bostäder, 20,3% fler än under samma månader 2016 visaron.

Marknaden marken fortfarande på högvarv.

Slutligen, BBVA konstaterar att dynamiken i fastighetsmarknaden är fortsatt positiv, eftersom de två första månaderna av 2017 antalet markaffärer ökade i en årstakt på 12,8%, vilket innebär en ökning av yta handlas 8,8% under samma period.

Petra Honig hjälper dig att hitta bostäder till salu i La Marquesa Golf.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

1 Mai 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp