Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Ciudad Quesada Fastigheter

Ciudad Quesada Fastigheter

Brittiska slow köpa hem i Spanien på grund av Brexit

Transaktioner har saktat torr, speciellt under det sista kvartalet 2016, efter att ha stigit under det senaste året mer än 40%.

Den 24 juni röstade 2016 brittiska medborgare för avgång Storbritannien i Europeiska unionen, den berömda Brexit- och effekten att detta beslut har haft på den spanska fastighetsmarknaden är redan påtaglig. Även i slutet av 2016 britt köpte fler bostäder i Spanien än ett år tidigare, har en ökning av transaktioner varit endast 2%.

En procentandel som kontras signifikant med den kraftiga ökningen av 43% erfarna merchantings mellan 2014 och 2015 och årliga ökar över 20% som hade undertecknats sedan 2012.

Inköp och försäljningsdata inte ljuga.

Förra året fanns det 403,743 transaktioner i Spanien som 2,52% genomfördes av brittiska medborgare. Det vill säga, under det senaste året, köpte de 10,174 hem i spanskt territorium.

Ett år tidigare, 2015, inköp uppgick 354,538 enheter, varav 2,81% gick till brittiska händer: 9,962 hem. Det vill säga, förra året så gott som stagnerat verksamheten slutar tre år i rad kraftiga ökningar.

Brexit före, kvartal efter kvartal inte bara köpen hade ökat gradvis, men den brittiska också hade ökat sin relativa betydelse när det gäller transaktioner som utförs av alla utlänningar, dra nytta av den förstärkning av pundet mot euron.

andra än British andra nationaliteter har vidtagit för att köpa i Spanien.

Nedgången i transaktioner av British har kompenserats av ökade insatser av andra nationaliteter och som väntat från Association of registratorer, kommer att fortsätta trenden eftersom utsikterna på beteendet hos utländska efterfrågan de pekar på stabilitet i nära aktuella siffror, som är den historiska maximum. Tyskar, svenskar, italienare och rumäner, till exempel, har varit några av de nationaliteter som har ökat sin vikt i transaktioner av utländska medborgare, medan kinesiska och ryssar har förlorat positioner.

Petra Honig erbjuder i Ciudad Quesada lägenheter och olika hus.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

8 Mai 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp