Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Köp egendom i El Raso Guardamar

Köp egendom i El Raso Guardamar

Priset på bostäder i Spanien minskade med 0,86% under det första kvartalet 2017

Det genomsnittliga priset på andrahands fastighet i Spanien mars 2017 var 1,532 euro per kvadratmeter.

Denna siffra en minskning med -0,86% jämfört med december 2016. I mellanårs termer nådde nedgången -1,21%. Nedgången jämfört med februari 2017 var -0,49%, och det genomsnittliga priset förra månaden var 1,540 euro per kvadratmeter.

fastighetsmarknaden i fullständig återhämtning.

Trots nedgången inspelade på nationell nivå är det visat att återhämtningen på bostadsmarknaden fortsätter att lägga grunden för sin konsolideringsprocessen, så det är normalt och nedgångar innehåll förekommer i utvecklingen av priset. För att degradera, ser vi hur de procentsatser öknings som ger den mest rimliga är mer konsoliderade områden, medan städer där krisen kände starkare, lämnar stora nedgångar.

Huset visar sin förmåga att vara lönsamma på lång sikt uppskattar efter en mycket svår period. Fler och fler köpare som letar efter säkerhet fast ränta när de går till banken för att ansöka om finansiering. Detta är en mycket smart beslut, med hänsyn till att penningpolitiska stimulanser i Europeiska centralbanken kan variera under året.

Valencia, ett av de områden där priserna steg.

I det första kvartalet, de enda ökningar var Balearerna (1,90%) och Valencia (0,18%). Som för utförsbackar, den mest intensiva inträffade i Aragonien (-3,84%), Castilla-La Mancha (-2,77%) och Navarra (-2,09%). Mellanårs, demonstrationer kom från hand Balearerna (6,89%), Kanarieöarna (3,89%) och Valencia (2,54%). Procentsatserna av större nedgång ägde rum i Baskien (-9,11%), Cantabria (-7,40%) och Castilla y León (-7,30%). Den dyraste regionen mars 2017 var Baskien (2,592 € / m²) och den billigaste, Castilla-La Mancha (897 € / m²).

Petra Hönig hjälper dig att köpa bostäder i El Raso, Guardamar.

Om något har gjort oss att stå ut i området som en av de mest betrodda fastigheter i området är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer gärna att svara på alla frågor du har och ger dig all information och rådgivning som krävs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastighet i Spanien.

Ta en titt på vår katalog bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

9 Mai 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp