Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

La Marquesa Golf Fastigheter till salu

La Marquesa Golf Fastigheter till salu

Tips för att förhandla om priset på ditt hem i Spanien

Om du funderar på att köpa fastighet i Spanien bör du veta att det finns ett antal faktorer som kommer att öka priset på bostäder och andra som faller. Vet är nyckeln att förhandla.

Normalisera fastighetssektorn är redan ett faktum. Inte bara för att försäljningen transaktioner växer tvåsiffrig, driven av begagnade bostäder, men eftersom det genomsnittliga priset på den färdiga, nya och begagnade bostäder ökade 3,6% i maj jämfört med samma månad 2016, drivna huvudstäder och större städer och Medelhavet.

Plats och distribution.

Det finns några faktorer som avgör priset på en fastighet. I grund och botten, platsen och distribution av bostäder. Dessa två komponenter bestämma tjockleken av bostadspriserna.

Höjd och orientering, att ta hänsyn till.

Andra faktorer som påverkar bostadspriserna är upp, när det gäller bostäder och lägenheter, betalar du när vi går upp plus våningen i samma byggnad. Man kan tala om en viss mängd på 3000 euro per våning, men uppenbarligen detta varierar beroende på byggnaden och området samt orientering. Definitivt det bästa orientering är södra, eftersom solen kommer att passera över hela året utan att kontakta fyllas i något av rummen i huset.

Petra Honig hjälper dig att hitta på La Marquesa Golf bostäder till salu.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

1 Jun 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp