Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Hus till salu Quesada

Hus till salu Quesada

Priset på bostäder i Spanien år 2017 registrerades den största ökningen sedan 2008

De nya husen är dyrare med 5,5% och 5,3% används.

Bostäder fortsätter att vinna värde dag efter dag. De senaste uppgifterna om bekräftar anländer från prisindex för bostäder (IPV) av National Statistics Institute (INE), som rapporterar att det genomsnittliga priset av fria hus steg till 5,3% under första kvartalet 2017 under samma period 2016.

Man måste gå tillbaka till högkonjunkturåren för att se en ökning som alto.De detta sätt bostadspriserna allt snabbare ökning med åtta tiondelar, eftersom mellan oktober och december 2016 var ökningen 4,5%. Dessutom priserna har 12 kvartal i rad med vinster.

Efter typ av bostäder, nya priserna steg 5,5% på årsbasis, medan den andra handen ökade med 5,3%. I båda fallen de högsta nivåerna sedan det första kvartalet 2016. Samtidigt kvartals variation av den allmänna IPV i första kvartalet 2017 var 2,3% -Den högsta tillväxten sedan andra kvartalet 2015. I det nya verket, priserna steg 3,7% och användes vid 2,1%.

Om du letar efter bostäder till salu i Quesada, kan Petra Hönig hjälpa.

Letar du efter fastighet på Costa Blanca? Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss från resten. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan på objekt som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena i Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Vänligen kontakta oss om det finns någon bostad som fångar ditt intresse.

15 Jun 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map