Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu Dona Pepa Quesada

Fastigheter till salu Dona Pepa Quesada

Priset på bostäder i Spanien ökade 3,6% MAJ 2017

Även om man tar hänsyn till de senaste ökningarna sedan 2007 hem har skrivs 39,2%.

Priset på bostäder, nya och begagnade, återigen dyrare i maj och gjorde det med en ökning på 3,6% jämfört med samma period 2016. De huvudstäder och större städer med en ökning på 6, 1% under det senaste året, och vid Medelhavet, med en tillväxt på 4,7%, var de områden med bättre prisutvecklingen.

Enligt organisationen av värderingsmän, den genomsnittliga prisnivån i Spanien tillbaka till december 2013. Jämfört med föregående cykeln, före utbrottet av krisen, kåpan skulle motsvara september 2003 värden.

Priserna är fortfarande justera från toppar.

Efter huvudstäderna och vid Medelhavet, ligger 2,9% årlig tillväxt på öarna, tätt följt av 2,2% i de mindre städerna. Samtidigt storstadsområdena förblir liknar maj 2016 nivåer och visar en liten minskning på 0,3%

Höljet är att överbrygga klyftan genereras sedan slutet av 2007. Således är det genomsnittliga priset ackumulerats sedan inställningen 39,2%. Vid Medelhavet, är det område som drabbats hårdast under de senaste tio åren har ackumulerade justeringen 45,6%, en poäng mer än i storstadsområdena, där det genomsnittliga priset har fallit 44,5% från toppar.

I huvudstäder och storstäder, är nedgången 41,3%, något högre än det nationella genomsnittet. Balearerna och Kanarieöarna under hösten var 27,7% under de nästan tio år och kommunerna i denna 35,9%.

Petra Hönig ger dig bostäder till salu i Doña Pepa, Quesada.

Om du också ta drömmer om en fastighet i Medelhavet, kontakta Petra Hönig tid. Vi är stolta över den avslappnade sätt vi behandlar våra kunder när de kommer till oss söker fastigheter råd. Vår professionella personal garanterar en fullständig kunskap om allt du behöver under kassaprocessen, och även senare, om så önskas.

20 Jun 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp