Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villa Quesada Spanien

Villa Quesada Spanien

9 aspekter att beakta när man säljer en bostad i Spanien

Vad priset kommer att sätta min våning? Med eller utan byrå? De kan vara en del av de frågor du kan tänkas ha när hänger skylten "sålde" hemma.

Om du funderar på att sälja ett hem bör du ha i åtanke att en lång process där alla, både köpare som du, vill vinna. Det är viktigt att försöka uppfylla köparen och hur bostadspriserna i ditt område.

Även om det inte finns någon på medellång sikt försäljning av ett golv, uppskattas det att i Spanien är cirka nio månader. Men du kanske kan sälja innan fyra månader om du har rätt pris, om renoveras eller om hemmiljön är trevligt. Hur som helst, bör du känna till följande aspekter beaktas.

Fast pris efter marknadstrender.

För att få en första idé, ser golv som ser till din när det gäller kvadratmeter och plats. Gör ett genomsnittspris och undvika att sätta ett belopp långt över denna siffra att ha en marginal för förhandling. Du vet om du har rätt eller inte med priset beroende på antalet personer som är intresserade av ditt hem.

Identifiera vad dina prioriteringar är.

Priset och tid är två mycket viktiga variabler. Det är lämpligt att justera priset beroende på aktiviteten hos köpare: i genomsnitt sex besök per månad tillsammans med motsvarande bud är ett tecken på att du har hittat rätt pris.

Ta för dig av en fastighetsbyrå.

Om du väljer att göra, väljer det och avgifter motsvarar en procentuell andel av verksamheten som är vanligtvis runt 5%. Å andra sidan, om myndigheten föreslår att sänka priset eftersom det har ett erbjudande om en lägre siffra, rekommenderar att be att förslaget är skriftligt och en stoppsignal. Kanske byrån kommer att be om exklusivitet, i så fall, tänk på att du måste åta sig att tillhandahålla vissa tjänster som fotografiska rapporter eller presenteras i olika portaler annonser fastigheter.

Förbered hus till salu.

Det räcker inte med att rengöra den. Inredningen du har valt kan du inte göra alla nöjda. Du måste ta bort allt som är mycket personlig och kan orsaka avstötning, för det kan ta till home staging.

Utför en melodi.

Om det finns trasiga plattor till exempel dörrar som inte stänga ordentligt eller andra skador, rekommenderar vi att du alltid fixa det och när det inte innebär en mycket hög utlägg.

Tar väl hand om alla aspekter av tillkännagivandet.

Du måste förbättra egenskaperna i ditt hem för köparen att lägga märke till din. I sin tur försöker att bilderna inte är suddiga.

Stressa inte.

Observera att om du väljer att sälja lägenheten på egen hand, måste du anpassa sig till behoven hos potentiella köpare. Inte värt att avvisa helgbesök eller undervisning golvet obetalda; försöker delta besök på tider på dagen mest värdeförmera bostäder, till exempel när det finns mer ljus och mindre buller.

Vänligen ha all dokumentation.

Det är tillrådligt att ha all dokumentation till hands när som helst. Om fastigheten är intecknad eller har i avvaktan på spill betalas informerar den presumtive köparen före handel.

Ta råd före undertecknandet.

Innan effektiv försäljning och vet inte hur man ska gå, söka råd advokater eller notarier.

Petra Honig hjälper dig köpa och sälja din villa i Quesada, Spanien.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

7 Jul 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp