Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu Orihuela Costa

Fastigheter till salu Orihuela Costa

6 Viktiga aspekter att köpa ett hem på Costa Blanca i sommar

En fördel med sommaren är att vi ser potentialen i ett hus vid kusten, både som en investering eller fritidshus som vanligt.

Sommaren står som en av de perioder när de flesta inköpen sker, både vanliga bostäder som fritidshus. Vi diskuterar sju nycklar för att förvärva en fastighet snabbt under denna tid på året.

Läge.

Den här tiden på året gör det möjligt att känna den totala mängden ljus som tas emot huset där den är temperaturen föremål och stadsdel situation hittas.

Finansiering.

Du måste veta situation räntor och bedöma om det är värt att överväga framtiden ökningen snarare än skjuta upp köpet.

Fastställa prioriteringar.

Du måste vara ärlig och vara tydlig med vad du vill köpa. Det är därför intressant att kanallistan och detaljer som vi skulle vilja henne att berätta huset och om vi tycker att det markerar du den.

Price.

Bostadsmarknaden fluktuerar, så att inte vara utestående till 100% av den ursprungliga försäljningspriset av fastigheten, eftersom det kan ändras snabbt.

Real Estate.

Att ha en erfaren professionell i sommar marknaden kommer att tillåta tydligt analysera för- och nackdelar med varje hus.

Söka möjligheter i andra årstider.

Om den egendom som du letar efter inte hittas är det viktigt att behålla lugnet och kom ihåg att under resten av året kommer att vara nya marknadsmöjligheter.

Petra Hönig, som specialiserat sig på försäljning av bostäder i Orihuela Costa fastigheter.

Letar du efter bostäder i Orihuela Costa? Efter år av erfarenhet i vår egendom har vi skapat något som skiljer oss från resten. Den service du får från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Kolla in listan på objekt som vi har till salu i några av de mest eftertraktade områdena i Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, villor och mer. Vänligen kontakta oss om det finns någon bostad som fångar ditt intresse.

11 Jul 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp