Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Lo Crispin villor till salu

Lo Crispin villor till salu

Det prestigefyllda BBVA bank får gott betyg till spanska fastighetsmarknaden 2017

Forskningen tjänst BBVA markerat en positiv trend i hemmet försäljning och en acceleration i priset tillväxt.

Det ingår i den senaste Real Estate Observatory Spanien, som utarbetats av BBVA Research, forskningstjänst av banken, som noterar en positiv trend i hemmet försäljning, eftersom det enligt uppgifter från Statistiska central Information notarie ( CIEN) i mars, var 48,695 sålda bostäder.

Å ena sidan tillväxten i huspriserna accelererade under första kvartalet 2017. Enligt ministeriet för utveckling, var det genomsnittliga priset på bostäder i det första kvartalet 1,525.8 euro per kvadratmeter, en ökning med 0,7% mer kvartalsvis, en gång korrigerade säsongsvariationer av kvartalet (SWDA), 0,2 procentenheter högre än fjärde kvartalet 2016. under tiden, i det första kvartalet år egenskaperna visade en acceleration i tillväxttakten till 2,2%, 0,7 procentenheter mer än under föregående kvartal.

Bostadsbyggandet växer också.

Dessutom det första kvartalet 2017 avslutades med ny tillväxt i byggverksamheten. Den nära stagnation av bostäder medger nybyggnation i mars (-1%) hindrade inte den första delen av året avslutades med en årlig visum på 18,7% ökning signatur. Således under de första tre månaderna av inledandet av nästan 20.000 hem det godkändes 3141 fler än under samma kvartal 2016.

Petra Hönig hjälper dig att hitta i Lo Crispin stugor till salu.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

19 Jul 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp