Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Hus till salu i Torrevieja Spanien

Hus till salu i Torrevieja Spanien

Den nya hypotek kommer att tillåta Spanien att ändra en variabel inteckning för ett fast belopp till ett reducerat pris

Som aviserats av ekonomiministern av den spanska regeringen, Luis de Guindos, reglerna tillåter dig att ändra en variabel inteckning för ett fast belopp till ett reducerat pris, så länge de når en överenskommelse med banken.

För närvarande, trots de inteckningar fast ränta står för 40% av de nya lånen aliseras, 95% av lån för att köpa ett hem i Spanien är kopplade till en rörlig ränta, som består av en differential gäller banken och Euribor.

Med dessa data på bordet betonade ekonomiminister att bolån är långsiktiga kontrakt, vanligtvis 25 eller 30 år, så att räntorna inte kommer alltid att vara densamma. I själva verket kommer en räntehöjning att reflektera över bolån och därmed risken för överföring dem fast ränta ges.

De Guindos noterade att Spaniens regering kommer att ge ett mycket billigt alternativ från synpunkt kostnad för denna förändring att ske, även om fast ränta skulle slutföras i förhandlingar mellan parterna.

Förutom att ge denna kanal med praktiskt taget inga kostnader för konsumenterna att ändra den typ som reglerar inteckning avgifter Real Estate Credit Act kommer att se till att öppenhet är absolut i förhållande till alla kostnader och komplexa satser.

Syftet är att förbättra villkoren för konsumenten när en förskottsbetalning eller för att ändra en utländsk valuta lån till euro utan påföljd är tillåten.

Petra Hönig erbjuder bostäder till salu i Torrevieja, Spanien.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina inställningar för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljning fastigheter och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i de områden i Costa Blanca och inlandet.

6 Aug 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp