Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Nybyggnation till salu i Villamartin

Nybyggnation till salu i Villamartin

Enligt BBVA bank 2017 en halv miljon sålda bostäder i Spanien kommer att uppnås

Prognoserna uppåt i den spanska ekonomin har en positiv inverkan på fastighetssektorn, medan denna sektor bidrar till tillväxt.

Hem försäljningen kommer att nå 500.000 operationer år 2017, en ökning med 10% jämfört med föregående år, med en upprevidering med tre procentenheter jämfört med föregående kvartal, enligt prognoser av tidningen bostadssituation i Spanien 'presenteras av BBVA Research.

Denna studie räknar med att priserna kommer att stiga cirka 3% i genomsnitt, stänga året på 1570 euro per kvadratmeter; liknar 2004 med referenspriser Misterio de Fomento priser.

I denna mening, föreslår rapporten att utvecklare kommer att fortsätta att svara på efterfrågan pågår och beräknas cirka 80.000 nya bostäder, en tillväxt på 20% påtecknade för att möta efterfrågan.

14,5% av omsättningen fram till maj 2017

Mellan januari och maj 212,073 hem, upp 14,5% jämfört med såld. De ackumulerade tolv månader höjer antalet försäljningar till 488,000 hem. Bostadsinvesteringarna kommer att ansvara för 9,4% av BNP-tillväxten under 2017.

Marknaden växer i alla delar av efterfrågan, främst på grund av försäljningen av 'huvudsakliga bostad', som ökade med 20,8%; inför den ökade efterfrågan på utländsk ", 15,3%; och 'sekundära bostadsmarknaden', 13,1%.

Petra Hönig ger dig bostäder nybyggnation i Villamartin.

Om något har gjort oss att stå ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Costa Blanca som Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland annat.

9 Aug 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp