Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastighetsmäklare i Quesada

Fastighetsmäklare i Quesada

Bostadspriset i Spanien ökade med 5,6% under andra kvartalet 2017

Genomsnittspriset på begagnade bostäder ökade med 5,8% och nya hem ökade med 4,4%.

Genomsnittspriset på fritidshus ökade med 5,6% under andra kvartalet 2017, jämfört med föregående kvartal, tre tiondelar, vilket är den högsta tillväxttakten sedan första kvartalet 2016, enligt Bostadsprisindex (IPV) från National Institute of Statistics (INE).

På detta sätt finns redan tretton på varandra följande kvartal där huspriserna har positiva interna räntor. Kvartalet i kvartalet steg medeltalet på bostäder med 2% mellan april och juni.

Efter bostadstyp ökade genomsnittspriset på begagnade bostäder med en halv punkt, till 5,8% under andra kvartalet, den högsta räntan sedan första kvartalet 2016. När det gäller nya bostäder, av 4,4% under samma period, mer än en poäng lägre än föregående kvartal.

Kvartalsökning med 2%

Kvartalet i kvartalet (andra kvartalet 2017 i första kvartalet) ökade bostadspriset med 2% jämfört med en tillväxt på 2,3% under de första tre månaderna 2017. Med den här kvartalsvisa återhämtningen har priset på bostadskedjor sex på varandra följande kvartaler av framsteg. Efter bostadstyp ökade priset på den nya med 2,6% kvartalsvis, medan priset på den använda en kvartalsvis ökade med 1,9%.

Petra Hönig är din fastighetsmäklare i Quesada, El Raso och Orihuela Costa.

Ta en titt på vår portfölj av fastigheter på Costa Blanca, där du hittar ett urval av oöverträffade hem i Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa och Guardamar.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med alla aspekter relaterade till försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick du kontaktar oss strävar vi efter att förstå dina preferenser för att ge dig de alternativ som bäst passar din budget och hjälper dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljningsfastigheter och nybyggnation, av alla typer av budget, både inom områdena Costa Blanca och inlandet.

11 Sep 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp