Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Dona Pepa Quesada Spanien

Fastigheter till salu i Dona Pepa Quesada Spanien

Bostadspriset i Spanien ökar med 4,7% i augusti

Trots prisökningen de senaste åren är medeltalet fortfarande 39,4% lägre än de höga som registrerades 2007, mitt i bostadsbubblan.

Bostadsmarknaden i Spanien fortsätter att återhämta sig, efter ett årtionde i nedgång från historiska höjder. Enligt den senaste statistiken för bedömaren Tinsa, som motsvarar augusti månad, står husets genomsnittspris på 1 384 euro per kvadratmeter, 4,7% mer än för ett år sedan och når nivåer i slutet av 2013.

Fastighetsmarknaden i Medelhavet fortsätter att uppskatta.

Hittills i år har fastigheter som ligger på Medelhavskusten uppskattats med 4,6%. Storstadsområdena har för sin del ökat med 3,3%.

Sedan januari steg priserna i storstäderna 4,2%, fortfarande långt ifrån de historiska topparna, ner 41,7%, enligt bedömarens studie. Globalt är bostäderna 39,4% billigare än under marknadens topp som ägde rum i mitten av 2007, då medelpriset på kvadratmeter i Spanien uppgick till 2 274 euro och ökade till 2.430 i fallet med stora städer.

Om du letar efter Hus till salu i Pueblo Bravo, Quesada, Petra Hönig kan hjälpa dig.

Letar du efter bostäder på Costa Blanca? Efter år av erfarenhet i vår fastighet har vi skapat något som skiljer oss från resten. Den tjänst du kommer att få från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare som vi vill att de ska behandla oss.

Ta en titt på listan över fastigheter vi har till salu i några av de mest önskvärda områdena på Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, chalets och mer. Kontakta oss om det finns några bostäder som fångar ditt intresse.

14 Sep 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp