Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villor till salu i Lo Crispin

Villor till salu i Lo Crispin

Försäljningen av bostäder i Alicante växer med 20% i augusti, fyra punkter över det spanska genomsnittet

Valencias gemenskapen var den andra regionen som registrerade mer transaktioner av hus i augusti i augusti.

Inköp av hus i Alicante i augusti registrerade en årlig ökning med 20,6%, det högsta bland de tre provinserna som ledde rankningen i Spanien. I Madrid ökade den med 18,2% och i Barcelona, med 8,3%, enligt uppgifter publicerade igår av National Institute of Statistics (INE).

Det enastående förskottet av försäljningen av hus i provinsen är fyra punkter över de 16% som är registrerade i statsgruppen. Tillväxt som mättar något, även om det ger fyra månader till ökningen. De 41.282 transaktionerna rikstäckande markerade i augusti sitt tredje bästa register sedan februari 2011.

I provinsen Alicante ligger huvuddelen av försäljningen av lägenheter på frimarknaden, med 2 892 verksamheter av 3 089 totalt. För det andra står det begagnade bostäderna för antalet försäljningar med 2 379, 11,7% mer än tolv månader sedan.

Segmentet med nya bostäder, men med färre transaktioner (710) har ökat med 64,3% jämfört med motsvarande period föregående år.

Petra Hönig erbjuder dig Chalets till salu i Lo Crispin.

Om du också har drömt om en fastighet i Medelhavet, ta kontakt med Petra Hönig. Vi är stolta över den avslappnade behandlingen vi ger våra kunder när de kommer till oss för fastighetsrådgivning. Vår professionella uppmärksamhet ger dig en fullständig kunskap om allt du behöver under inköpsprocessen, och även senare, om du vill.

10 Okt 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp