Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Hus till salu El Raso Spanien

Hus till salu El Raso Spanien

Varför är det värt att skriva det hus vi köpte i Spanien?

Du kanske undrar om det är värt att spendera tid och pengar på att skriva ner det privata köpavtalet och sedan registrera det hem du ska köpa. I den här artikeln ger vi dig goda skäl att göra det.

Vad skriver ett hem?

Den vanliga praxis vid köp av ett hem är undertecknandet av ett privat inköpsavtal, och sedan läggs det i offentlig handling. När det privata kontraktet har utfärdats till en offentlig handling, för att det ska få verkningar mot tredje part, är det nödvändigt att registrera det i fastighetsregistret där bostaden är belägen. För att göra registreringen måste du ha betalat motsvarande skatter.

Skäl att skriva ditt hem.

Om du är osäker, här är tre goda skäl att registrera och registrera inköp av ditt hem:

1. Om du vill ansöka om ett hypotekslån med ditt nya hem som garanti måste det vara registrerat i fastighetsregistret. Och så att du kan registrera ditt hem är det först nödvändigt att du har höjt det privata avtalet om köp och försäljning till offentlig handling.

2. När du har registrerat och registrerat ditt hem är du helt säker på att hemmet är ditt: ingen annan kan hävda det.

3. Du har också försäkran om att kontraktet är helt i enlighet med lagen.

Petra Hönig erbjuder bostäder till salu i El Raso, Spanien.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder saknar motstycke i El Raso, Guardamar, Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa Guardamar u.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med alla aspekter relaterade till försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick du kontaktar oss strävar vi efter att förstå dina preferenser för att ge dig de alternativ som bäst passar din budget och hjälper dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljningsfastigheter och nybyggnation, av alla typer av budget, både inom områdena Costa Blanca och inlandet.

17 Okt 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp