Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Hus till salu Ciudad Quesada

Hus till salu Ciudad Quesada

Tips för att sälja ditt hem om det tar ett tag till salu

Ofta är hemmamarknaden utsatt för hinder som försenar försäljningen av sin egendom och skapar mycket frustration, vilket ger upphov till rädslan att inte utföra de uppgifter som krävs för att slutföra transaktionen på ett korrekt sätt.

Att sälja ett hus är inte en lätt uppgift. Men enligt de senaste studierna går marknaden genom en av de bästa ögonblicken i hemköp. Men vad kan vi göra för att göra vårt hem attraktivt för potentiella köpare? I det här inlägget förklarar vi det för dig.

Reformera huset.

Om en säljare misslyckas med att sälja sin lägenhet, måste han göra sitt hem till en attraktiv och konkurrenskraftig produkt. Ett hem med minst 40 års ålder måste ersätta el och VVS. Men för att vara riktigt attraktiv måste en omfattande reform genomföras. Detta kommer att öka husets intresse och köparens förtroende. Dessutom bekräftar uppgifterna att en omfattande reform ökar lönsamheten för transaktionen med upp till 15%.

Ta hand om detaljerna i bilderna på fastigheten.

En bild är värd tusen ord. För fastighetsmarknaden är denna premiss grundläggande. Till att börja med måste fotografiska rapporten ha en lysande yta som understryker de strategiska delarna av hemmet. Att anställa en professionell för att göra en fotografisk rapport är väsentlig om det har gått någon tid sedan försäljningen. Också viktigt är skrivandet av annonsen, marknadsföring, användningen av onlineportaler och sociala nätverk etc.

Försök att tillhandahålla all tillgänglig information.

Ibland är det inte tillräckligt med beskrivningen av rummen och rummen. Det rekommenderas att prata om miljön och fördelarna med grannskapet. Till exempel, om du har transport, skolor, plantskolor mm i närheten. Det bör också klargöra möjligheten att ha parkeringsplats, förråd, pool ....

Det är också tillrådligt att tillhandahålla annan mer användbar och juridisk information, såsom det senaste kvittot av IBI-betalningen, gemenskapens avgifter eller kom ihåg att huset har passerat IT, vilket kommer att försäkra den potentiella köparen.

Dessutom rekommenderas det att erbjuda en arkitektonisk plan för att underlätta beslutet av den potentiella köparen.

Petra Hönig erbjuder bostäder till salu i Ciudad Quesada och Costa Blanca.

Om du väljer att sälja din bostad med oss kan du vara säker på att kommer att sätta sin tillit till den bästa fastigheter i regionen. Vi är inte bara 100% övertygad om att framgångsrikt sälja ditt hem, men även vi uppmuntrar dig att låta oss sälja det som en av våra exklusiva egenskaper.

Våra hem visas på webbplatser av ett stort antal partnerföretag i Europa, liksom stora Internetportaler som Rightmove eller Kiero.

Dessutom, om inte sluta att övertyga honom att ge oss idén av den exklusiva försäljningen av din bostad, bör du veta att tack vare vår kraftfulla nätverk, som består av mer än 150 oberoende agenter i Petra Hönig kunna hitta den bästa köparen. Vi arbetar utifrån våra resultat, därför inte får någon avgift för sin del om vi inte frågar oss vad.

9 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp