Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Lo Pepin Spanien

Fastigheter till salu i Lo Pepin Spanien

Tips för att köpa ett hem i Spanien om du är utlänning

Det beräknas att två av tio utländska turister som besöker Spanien under sommarmånaderna planerar att köpa bostäder här. I den här artikeln ger vi dig några tips så att allt går runt.

Vår största rekommendation om du är utlänning är att du informerar dig själv och förstår vad den grundläggande processen att köpa en fastighet i Spanien består av. Processen liknar i många avseenden att köpa bostäder i ditt hemland eller i andra länder i Europeiska unionen, men det finns vissa skillnader.

Så mycket som möjligt rekommenderar vi att du:

Besök huset personligen innan du betalar.

Det vill säga att du först kontrollerar husets tillstånd, omgivningen, transportvägarna som förbinder området etc.

Samla information om säljaren.

Du måste gå till Landregistret och kontrollera din juridiska och urbana situation. På så sätt undviker man fastighetsbedrägerier.

Glöm inte att gå igenom delregistret.

När du har förvärvat, registrera fastigheten i fastighetsregistret för att visa att du har de absoluta rättigheterna för det hus som har förvärvats i Spanien.

Kontrollera villkoren i insättningsavtalet.

Om ett insättningsavtal görs före notarie gå till en expert som verifierar innehållet i kontraktet och dess effekter

Petra Hönig, hem till salu i Lo Pepin, Spanien.

Letar du efter bostäder på Costa Blanca? Efter år av erfarenhet i fastigheter har vi skapat något som skiljer oss från resten. Den tjänst du kommer att få från oss kommer att vara första klass. Vårt mål är att behandla både köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja behandlas av oss.

Kolla in listan över fastigheter som vi har till försäljning i några av de mest önskvärda områdena på Costa Blanca. Lägenheter, bungalows, stugor och mycket mer. Kom i kontakt med oss om det finns ett hem som fångar ditt intresse.

16 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp