Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villor till salu i Lo Pepin Ciudad Quesada

Villor till salu i Lo Pepin Ciudad Quesada

Inköp av bostäder i Spanien av utlänningar kommer att nå sin historiska rekord år 2017

Det förväntas att vikten av utländsk efterfrågan kommer att överstiga 13,2% registrerad år 2016, vilket redan var den högsta andelen av det senaste decenniet, med den brittiska köparen högst upp.

Inköp av bostäder av utlänningar representerade 2016 en 13,2% av de totala enheterna som sålts i Spanien, de högsta uppgifterna under det senaste decenniet, och allt tyder på att denna procentandel överskrids år 2017 och når sin rekord historiskt vid slutet av året. Det skulle vara det åttonde året i följd av tillväxt av köpare från andra länder i Spanien.

Storbritannien på toppen av rankningen.

När det gäller köparens ursprungsort, av de 53.500 bostäder som förvärvats av utlänningar 2016, leder britterna rangordningen, vilket motsvarar 19% av de gjorda transaktionerna. En procentandel som skulle vara ännu mer anmärkningsvärd hade det inte varit för effekterna av Brexit, vilket förutsägbart varit orsaken till den nedgång som uppstod, förra året svarade 23,95 procent tillsammans med beteendet hos dess valuta. De följs av franska (8%), tyskar (7,6%), svenskar (6,7%), belgier (6%) och italienare (5,4%).

Mer än dubbla bostadsinvesteringar 2017.

Den positiva trenden som korsar marknaden återspeglas i volymen av investeringar som i slutet av första halvåret 2017 uppgick till 888 miljoner euro, mer än dubbelt så mycket som under 2016 när 330 miljoner bostadstillgångar tillkom . Faktum är att volymen för första halvåret 2017 överstiger något av investeringarna i fjol, vilket uppgick till 802 miljoner euro.

Petra Hönig hjälper dig att hitta villor till salu i Lo Pepin, Ciudad Quesada.

Petra Honig är ett oberoende och professionellt fastighetsbolag, bildat av ett team av agenter med positiv attityd som täcker alla aspekter av försäljningen av bostadsfastigheter. Ett företag byggt med energi, smidighet, professionalism och expertkunskap inom sektorn.

Med mer än 15 års erfarenhet på fastighetsmarknaden på Costa Blanca, och en samlad erfarenhet på 25 år i länder som Storbritannien eller Tyskland, erbjuder Petra Honig dig ett brett utbud av fastighetsservice på spanska Costa Blanca på 3 olika kontor , beläget i Ciudad Quesada, El Raso i Guardamar del Segura och Villamartín i Orihuela Costa.

Ta en titt på vår katalog av egenskaper, och kontakta oss om du ser något som fångar din uppmärksamhet.

20 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp