Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Hus till salu i Lo Pepin Spanien

Hus till salu i Lo Pepin Spanien

Hur mycket kostar det att köpa ett hus i Spanien?

I stort sett är alla kostnader i samband med inköp av ett hus vanligtvis mellan 10% och 15% av värdet av fastigheten. Men vilka utgifter pratar vi om exakt?

Det kommer att finnas en rad kostnader som är oundvikliga när man köper ett hus, oavsett typ av bostad, olika typer av skatter, eller om vi behöver pengar som lånas från banken för att köpa det.

Offentlig handling på notarius publicus.

Notarieens kostnader fastställs enligt lag och beloppet beror på fastighetsbeloppet, även om det kan ökas av aspekter av den notariella verksamheten: antal kopior, förlängning av gärningen, etc.

Registrering i fastighetsregistret.

Är avgifterna genererade genom att registrera köpförsäljningen i fastighetsregistret. De regleras också av regler och deras belopp beror på fastigheten på fastigheten. Om vi litar på föregående pris skulle det vara ca 400 euro, alltid vägledande.

Moms.

Moms betalas vid köp av nytt hem (första överföring). När det gäller moms finns det två typer som skattar hemmet: 10% om det är gratis och 4% om det är ett officiellt skydd för en särskild ordning. Denna moms tillämpas även på garageutrymmen som köps tillsammans med hemmet upp till högst två.

Capital Transfer Tax (ITP)

Fastighetsskatten betalas när en begagnad bostad eller en andra överföring köps. Det kan hända att ingen har bott i ett hem, men en överföring har redan gjorts till en finansinstitut, till exempel, och för vilket inköpet redan betraktas som en andra överföring.

Petra Hönig ställer till ditt förfogande alla typer av hus till salu i Lo Pepin, Spanien.

Ta en titt på vår Costa Blanca-fastighetskatalog, där du kan hitta ett urval av hem som är oöverträffade i Lo Pepín, Doña Pepa, Torrevieja, Ciudad Quesada, Villamartin, Guardamar eller Orihuela Costa.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med alla aspekter relaterade till försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick som du kommer i kontakt med oss strävar vi efter att förstå dina preferenser för att ge dig de alternativ som bäst passar din budget och hjälper dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både återförsäljningsfastigheter och nybyggnation, av alla typer av budget, både på Costa Blanca och inomhusområdet.

6 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp