Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Letar du efter en fastighet i Ciudad Quesada?

Letar du efter en fastighet i Ciudad Quesada?

Om du letar efter en fastighet i Ciudad Quesada som gör det möjligt att uppfylla drömmen om att köpa ett hem, är Petra Honig den fastighetsmäklare du behöver.

Vårt arbete som fastighetsmäklare är att ge kunden allt som behövs före och efter processen att köpa en fastighet. En av våra grenar ligger i Ciudad Quesada, därför behöver du inte resa till en annan plats.


Vilka typer av fastigheter erbjuder vår fastighet dig i Ciudad Quesada?

Vår fastighet i Ciudad Quesada har erbjudit en rad viktiga fastigheter i Ciudad Quesada och omgivning i 18 år så att kunden kan utnyttja allt som huset har.

Petra Honig erbjuder dig möjlighet att köpa en ny eller begagnad egendom: radhus, lägenheter, bungalows, villor, etc ... Alla våra fastigheter är förberedda så att alla kunder kan ta ansvaret för att köpa ett hus. Därför väljer vi olika typer av bostäder, med olika typer av priser, för att inte överge någon framtida ägare.


Vad väntar mig i Ciudad Quesada om jag bestämmer mig för att lita på denna fastighet?

Från Petra Honig, fastigheten i Ciudad Quesada vill vi sammanfatta några av de fördelar du kan dra nytta av om du bestämmer dig för att lita på oss och den här underbara staden:

För att börja är Ciudad Quesada en urban utveckling belägen på Costa Blanca i Alicante (Spanien). Den har cirka 15 000 invånare, varav mer än hälften är från en utländsk befolkning. Det är ett lugnt område där olika nationaliteter samverkar på det mest respektfulla sättet.

Många av dessa utlänningar anländer till Ciudad Quesada på jakt efter solen. Här är klimatet en av de främsta anledningarna till att du bestämmer dig för att köpa ett hem i denna urbanisering. Temperaturer som normalt inte faller under 12 grader, och på sommaren överstiger 30 grader.

Stränderna ligger några kilometer från Ciudad Quesada. Många av våra fastigheter har en pool. Men om du vill bada i Medelhavet kan du göra det om du reser för långt.


Kontakta din fastighet i Ciudad Quesada och upptäck resten av överraskningar på denna plats

Mäklare i Ciudad Quesada väntar på att välkomna dig med öppna armar. Vi är oroliga för att de kan uppfylla drömmen som andra redan har kunnat inse.

Vårt kontor i Ciudad Quesada ligger på Avda. De las Naciones, 18 A. Kom och besök oss och upptäck alla erbjudanden vi har förberett för dig. Du kan också ringa oss på (+34) 966 718 006 | (0044) 7909313118 eller skriv oss ett mail till info@petrahonig.com.

21 Nov 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp