Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter i Villamartin, ett av tre kontor av Petra Honig

Fastigheter i Villamartin, ett av tre kontor av Petra Honig

Fastigheter i Villamartin, ett av tre kontor av Petra Honig

Fastigheten i Villamartin är ett av de tre försäljningskontor som Petra Honig måste underlätta rörelsen till sina kunder. Det ligger i ett lugnt område och lättillgängligt.

Liksom resten av de andra två kontoren (Ciudad Quesada och El Raso) består den av experter inom fastighetssektorn, redo att tjäna kunden hela tiden. Målet i vår fastighet är att få ägaren att känna sig nära.

I Villamartin fastigheter kan du dra nytta av samma fördelar som vi erbjuder i andra kontor, det vill säga otroliga hem, som kan uppfylla alla kunders drömmar.


Fastigheten i Villamartin ligger i en perfekt plats att ha en fastighet

Vår fastighet i Villamartin ligger en idealisk plats att köpa och äga en fastighet. Villamartín består av en uppsättning urbanisationer som tillhör kommunen Orihuela (Alicante, Spanien).

Villamartin är ett lugnt ställe, förskräckt och bebodd av civiliserade människor. Det är en perfekt plats att njuta av den bästa vilan. Med våra erbjudanden blir det mycket lättare att uppnå den största avkopplingen.

Å andra sidan är Villamartin det perfekta området för att träna sport, inklusive golf. Denna plats har en perfekt golfbana för att ha kul med din familj eller vänner av denna underbara sport. Vår fastighet erbjuder olika typer av fastigheter av ny eller begagnad (lägenheter, villor, bungalows ...) att bo nära golfbanan och kan märka den söta lukten av nyklippt gräs.


Kontakta fastigheten i Villamartin och börja njuta av en välförtjänt vila

Om du är intresserad av att köpa ett hus i Villamartin eller veta resten av de erbjudanden vi har, kontakta fastigheten i Villamartin. Börja med att njuta av den förtjänade vilan som du förtjänar genom våra hem.

Om du vill ha en första kontakt via telefon kan du ringa oss på (+34) 966 764 003. Våra professionella medarbetare kommer att besöka dig på ett förtrollat sätt för att lösa eventuella förslag.

Om du har ringt oss en gång, vill du hålla kommunikationen, besök oss personligen och kontrollera dig själva de erbjudanden vi har förberett. Vi finns på Avenida de las Brisas, 03189 Orihuela, Alicante.

Dessutom kan du skicka oss ett mail med andra frågor eller frågor till vår email: info@petrahonig.com. Vi svarar på kortast möjliga tid.

1 Dez 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp