Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Kom och upptäck våra fastigheter i Ciudad Quesada

Kom och upptäck våra fastigheter i Ciudad Quesada

Kom och upptäck våra fastigheter i Ciudad Quesada

I Petra Hönig vill vi att du kommer till våra kontor och upptäcka underverk av fastigheter i Ciudad Quesada som vi erbjuder. Vi har mer än 400 fastigheter, både nybyggnation och begagnad, så att kunden kan ha möjlighet att välja det bästa hemmet för honom.

Från den första kontakten kommer våra fastighetsmäklare att ge sina rådgivningstjänster tillsammans med den framtida ägaren den bästa lösningen för honom. I vår fastighetsbyrå överger vi inte någon typ av kund. Vi studerar dina behov och prioriteringar och ger dig den bästa bostaden för honom / henne.

Inom vårt sortiment av fastigheter har vi lägenheter, bungalows, radhus, villor .... Olika typer av bostäder med sina respektive egenskaper. Ge din framtid hem skönhet, elegans, utrymme, komfort, lyx och lugn det förtjänar. Du kommer båda att vinna.


Ciudad Quesada, en underbar plats, som består av otroliga egenskaper

Fastigheterna i Ciudad Quesada ligger i en underbar plats på Costa Blanca. Ciudad Quesada är ett fält av urbaniseringar söder om provinsen Alicante. Detta komplex är utrustad med många kvaliteter som du kan dra nytta av om du väljer att välja ett av våra hem.

I Ciudad Quesada kan du njuta av din största vila samtidigt som du kommer att dra nytta av en mycket rolig plats. Om du planerar att bo här med din familj är det det bästa valet. Vatten och barnparker, fritidsområden, närliggande stränder, sport, landsbygd, etc. Det finns många aktiviteter som du kan göra i Ciudad Quesada.


Kom i kontakt med oss och upptäck detaljerna i fastigheterna i Ciudad Quesada

Du är fortfarande i tid för att dra nytta av nyheterna om våra fastigheter i Ciudad Quesada. Om du vill ge din familj en chans att köpa ett nytt hem, på en drömplats, kontakta vår fastighetsbyrå.

På Petra Hönig älskar vi att kunna hjälpa människor att uppnå sina samexistensmål. Därför erbjuder vi tre kontor så att du kan gå till den som passar dig:

  • 1.Office i Ciudad Quesada - Avda. De las Naciones, 18 A Urb. Ciudad Quesada / (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902 / info@petrahonig.com
  • 2.Office i El Raso, Guardamar del Segura - Shoppingcentret Euro-Terra, Plaza de la Figuera 1- Lokal 7 / (+34) 966 716 019
  • 3.Office in Villamartin - Avda. De las Brisas 6, Local 26 / (+34) 966 764 003
21 Dez 2017
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp