Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vet du ännu inte hur det är att bo i en av våra fastigheter i Costa Blanca?

Vet du ännu inte hur det är att bo i en av våra fastigheter i Costa Blanca?

Om du är en av de personer som är intresserade av att leta efter fastigheter i Costa Blanca och inte vet hur det är att bo där, berättar Petra Hönig dig om de viktigaste fördelarna som du kan få tillgång till om du väljer ett hem :

  • I vår fastighetsbyrå får du möjlighet att välja mer än 1000 fastigheter till salu på Costa Blanca. Välj mellan en lägenhet och ett radhus, eller en bungalow eller stuga. Vi har fler typer av fastigheter, både nybyggnation och begagnad.
  • Costa Blanca omfattar mer än 200 kilometer strand. Petra Hönig erbjuder dig de viktigaste städerna i detta område för att fullt ut njuta av sina tullar. Köp din egendom i: Ciudad Quesada, Villamartin, El Raso, Altea, Albatera, Algorfa, Benijofar, Torrevieja, San Miguel de Salinas, Javea. Dessa städer är några av de många områden där vi täcker vårt arbete. Vackra ställen som har flera funktioner att leva på det bekvämaste sättet möjligt.
  • När du väl har valt din favorit egendom och stad kommer det att vara din tur att njuta av de fördelar som alla erbjuder. Vi hänvisar till exempel att bo omgivet av gott väder under hela året. Costa Blanca har formidliga årliga temperaturer som gör detta område i Spanien, en plats med en stor turistattraktion.
  • Våra hem är byggda i områden som ligger mycket nära Medelhavskusten. Detta privilegium ger husägare möjlighet att bo i ett hem med underbar utsikt över havet.


Möjligheterna är att utnyttja dem, och våra fastigheter i Costa Blanca också

Missa inte de möjligheter som händer i ditt liv och uppfylla din önskan att bo i en av de många fastigheterna i Costa Blanca som vår fastighetsbyrå erbjuder dig. Vårt rådgivande team hjälper dig hela tiden så att du kan välja det bästa alternativet.

Vi kommer att underlätta ditt arbete till det maximala så att du bara tänker på att njuta av ditt nya hem. Om du vill ta steget och satsa på ett av våra hem, ta kontakt med Petra Hönig.


Hur kan jag köpa en av fastigheterna i Costa Blanca?

  • Du kan träffa våra fastighetsmäklare i våra 3 kontor. I Ciudad Quesada väntar de på Avda. De las Naciones, 18 A. I El Raso öppnar de sina dörrar i shoppingcentret Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7. I Villamartin råder de dig i Avda. De las Brisas 6, Local 26
  • Du kan ringa oss på telefonnummer: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902 (Office of Ciudad Quesada), (+34) 966 716 019 (Office of El Raso) och (+34) 966 716 019 (Office of Villamartin)
  • Skicka oss ett mail till info@petrahonig.com, fråga oss dina frågor om våra tjänster eller erbjudanden.
5 Feb 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp