Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Du hittar lugn och ro i våra fastigheter i La Mata

Du hittar lugn och ro i våra fastigheter i La Mata

Fler familjer eller par letar efter att njuta av sina semester eller sin pension i en lugn och välkomnande stad. Vår fastighetsbyrå rekommenderar alla dessa människor, våra fastigheter i La Mata.

I våra hem kan du få det mesta du alltid har velat få. La Mata är en stad som tillhör Torreviejas kommun, men med olika egenskaper mellan dem.

Petra Hönig är medveten om att lugn och ro också ger roligt. Av den anledningen är La Mata det bästa alternativet att leva utan stress och utan brådska. Om du vill kunna flytta från en plats till en annan, utan att behöva titta på klockan är den här staden din destination.

Men kvaliteten är inte bara på utsidan. Våra fastigheter till salu i La Mata är designade med moderna material för att ge ditt hem en hög status. Vi har nya och begagnade egenskaper så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst. Vi hjälper dig att fatta beslutet.


Du väljer platsen för våra fastigheter i La Mata

Tack vare vår omfattande lista över fastigheter i La Mata kan våra intresserade kunder välja den plats de vill ha för sina semester. Om du vill att ditt hem ska ligga nära havet, har vår byrå mycket nära kusten så att du kan vakna varje dag och överväga vacker utsikt över La Mata-stranden.

Om du tycker att det är bekvämare att ha en mer central fastighet, med lättare tillgång till de anläggningar som intresserar dig, har vi också bostäder längre bort från havet.


Ring oss nu och besluta om en av våra fastigheter i La Mata

Petra Hönig har 4 kontor för att underlätta för kunden att få tillgång till våra fastigheter i La Mata. Du kan träffa vårt kontor i Ciudad Quesada, Avda. De las Naciones, 18 A. Våra kundtelefoner är följande: (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902. För att få mer information om våra bostäder i La Mata, skriv oss ett mail till info@petrahonig.com.

Vi har ett annat kontor i El Raso, i Guardamar. Kom och träffa oss personligen på Euro-Terra Centro Comercial Plaza de la Figuera 1- Lokal 7. (+34) 966 716 019.

Å andra sidan har vi i Orihuela Costa två kontor, en av dem som nyligen invigdes. Du kan få din fastighet i Villamartin eller Playa Flamenca. Adresserna är följande:

  • Avda. De las Brisas 6, Local 26 (Villamartin Office) | (+34) 966 764 003
  • Calle Niagara, nr 39. Residencial Miraflores III. Bq. 7, fas B, lokal 4
9 Mär 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp