Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Upptäck vårt utbud av fastigheter i Guardamar del Segura

Upptäck vårt utbud av fastigheter i Guardamar del Segura

Vår fastighetsmäklare vill att du ska upptäcka hela utbudet av fastigheter i Guardamar del Segura så att du kan föreställa dig ett ögonblick som bor i en av dem. Vi har en lång lista över fastigheter så att du får tillgång till den som bäst passar din situation.

Först och främst, om ditt syfte är att njuta av en annan semester som du är van vid, har vår byrå fantastiska lägenheter i Guardamar för din familj att njuta av trevliga dagar på en charmig plats. Dessa är våra mest framstående egenskaper, eftersom 25 av de 36 fastigheterna i Guardamar del Segura är lägenheter.

Å andra sidan är en annan bostadsstil i denna underbara plats radhus. Det är en idealisk egenskap att leva tyst och bekvämt med resten av din familj. Vi har radhus nära havet, så du kan njuta av stränderna i La Mata, utan att behöva resa mycket avstånd.

En annan av de stora områdena i Guardamar är villaerna. Moderna och mycket rymliga egenskaper för att göra sameksistens så trevlig som möjligt. Vissa stugor är utrustade med pooler och solarium. Ett format som liknar denna typ av egendom är radhusen, som också finns i vår katalog.


Våra agenter hjälper dig att hitta de bästa egenskaperna i Guardamar del Segura

Det finns många fastigheter i Guardamar del Segura som vår fastighetsbyrå har. För att klienten ska kunna bestämma sitt val fullt ut erbjuder våra fastighetsmäklare ett professionellt rådsystem. På det sättet kommer vi att rekommendera det bästa förslaget för att kunden ska kunna njuta av sitt köp.


Vänta inte längre och börja bo i en av våra mysiga fastigheter i Guardamar del Segura

Vänta inte längre och fullborda dina drömmar, som bor i en av våra fastigheter i Guardamar del Segura. Om du vill börja bo i ett av våra olika bostadsområden i Guardamar, kan du träffa våra kvalificerade medarbetare, som kommer att ansvara för att hjälpa dig genom hela köpet.

Vi finns i köpcentrum Euro-Terra Plaza de la Figuera 1- Lokal 7, 03140 Guardamar del Segura. Vårt telefonnummer för detta kontor i El Raso är (+34) 966 716 019. För mer information är vår e-post också aktiv. Skriv till info@petrahonig.com.

18 Apr 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp