Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

4 förmåner som du kommer att förvärva om du köper en av våra villor i Villamartin - Orihuela Costa

4 förmåner som du kommer att förvärva om du köper en av våra villor i Villamartin - Orihuela Costa

Costa Blanca South (Alicante) innehåller flera kvaliteter som gör det till en underbar plats att bo. Vår fastighetsbyrå vill erbjuda sina kunder några fantastiska villor i Villamartin - Orihuela Costa. Ett område som förväntar sig många fördelar eller fördelar, till exempel:

  • Den första är vädret. Villamartin - Orihuela Costa har avundsvärt årliga temperaturer. Det är den främsta anledningen till att många turister, nationella och internationella, bestämmer sig för att köpa ett hem här. När vi pratar om bra väder menar vi att invånarna njuter av mycket stabila och trevliga vintrar och mycket varma och torra somrar.
  • Villamartin i ett område som ligger mycket nära havet. Stränderna på denna plats är vackra. Vattnet är lugnt och öppet. Din familj kan njuta av oförglömliga dagar, på en oförglömlig plats.
  • Medelhavskök är en av de fördelar du kan förvärva om du köper en av våra villor i Orihuela Costa. På detta område av Costa Blanca South finns det många restauranger, några med havsutsikt, där du kan tillbringa stora kvällar medan du smakar de typiska matarna i området.
  • Fritid i Villamartin - Orihuela Costa är magnifik. Stadsbyggnaden ligger nära köpcentrum, vattenparker, golfbanor och otaliga platser där du kan ha kul med din familj.


Våra villor i Villamartin - Orihuela Costa erbjuder också fantastiska områden

Våra villor i Villamartin - Orihuela Costa erbjuder också många vardagsrum att leva lugnt och bekvämt. Om du satsar på en av våra villor till salu kan du njuta av pooler, trädgårdar, terrasser, solarium ...

Om du letar efter en rymlig bostad där utrymme inte är ett problem, har våra villor i Orihuela Costa tillräcklig kapacitet för att få en enastående samexistens.


Kontakta oss och kolla fördelarna med våra villor i Villamartin - Orihuela Costa

För mer information om vår försäljning i Villamartin - Orihuela Costa, kan du komma till vårt huvudkontor på Avda. De las Brisas 6, Local 26 - Villamartin, 03189 Orihuela Costa, du kan ringa oss på (+34) 966 764 003 eller, kan du skicka oss ett mail till info@petrahonig.com.

Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer du att delta i våra fastighetsmäklare med den totala professionalismen som kännetecknar oss.

14 Mai 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp