Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa, ditt nya hem på Costa Blanca South

Lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa, ditt nya hem på Costa Blanca South

Sommaren är redan nära och många människor börjar organisera sina semester. För alla de kunder som är intresserade av att köpa ett hem i södra Costa Blanca, erbjuder vår fastighetsbyrå fantastiska lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa.

Vi har 25 återförsäljnings lägenheter så att du kan hitta i ett av dem, ditt nya hem. I många av våra fastigheter kan du njuta av Costa Blanca, utan att gå hem. Ur ditt hem väntar du på många överraskningar, men inuti henne också. Om du till exempel har en familj och vill att sameksistensen ska vara så trevlig som möjligt, erbjuder våra lägenheter simbassänger att svalna i de heta stunderna på dagen. Dina barn eller vänner, du kan njuta av ett fantastiskt bad, utan att gå hem.

Våra lägenheter är också moderna och har fantastiska finish. Trädgårdarna som du kan hitta är välskötta och mycket attraktiva. Vissa hem har fantastiska terrasser eller solarium så att du kan ligga ner, slappna av och sola utan att någon stör dig.


Och utanför våra lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa, vad väntar du på?

Vi har tidigare sagt att inom våra lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa kan du njuta av många fördelar. Men för din semester eller ditt nya liv att vara så otroligt som möjligt, erbjuder platsen också flera överraskningar.

En av dem är dess stränder. Stränderna i Orihuela Costa är formidabla. De är ett av de mest attraktiva områdena för turister. I dem får du möjlighet att njuta av kristallklart vatten och mjuka sandar. De är perfekta stränder att njuta av som en familj och att leva oförglömliga stunder.

Fritidsområdena är en annan attraktion i Villamartin - Orihuela Costa. Om du letar efter köpcentrum, lekplatser, restauranger nära havet, golfbanor, allt det och mer, kan du hitta det på denna underbara plats.


Våra lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa väntar dig med dörrarna öppna

Låt inte tvivel hindra dig från att uppfylla dina drömmar och börja njut av våra lägenheter i Villamartin - Orihuela Costa. Om du satsar på våra fastigheter till salu på Costa Blanca South, kan du träffa oss på Avda. De las Brisas 6, Local 26, Villamartin, 03189 (Orihuela Costa).

På samma sätt kan du ringa oss via telefon på (+34) 966 764 003 eller du kan skicka oss ett mail till info@petrahonig.com.

18 Mai 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp