Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Vad behöver du ha i våra villor i Ciudad Quesada - Rojales?

Vad behöver du ha i våra villor i Ciudad Quesada - Rojales?

Om du letar efter ett hem på Costa Blanca South, men inte hittar någon som kan uppfylla dina behov rekommenderar Petra Hönig att du väljer våra villor i Ciudad Quesada - Rojales.

  • Om du behöver ditt nya hem i södra provinsen Alicante (Spanien) för att ha en privat pool, kommer våra villor att göra det enkelt för dig. Att vara en fastighet med flera beboeliga meter innehåller våra hem underbara simbassänger så att dina barn och du kan ha roligt i timmar, badande. Vi vet att det är ett av de främsta incitamenten som gör att en kund dekanterar, så vi erbjuder dig möjligheten att bekämpa den spanska hettan med våra moderna sötvattenpooler.
  • Om du efterfrågar ditt hem som erbjuder vacker utsikt, i vår katalog av villor till salu i Ciudad Quesada hittar du det hem som gör dig vaken eller gå och lägga dig varje dag och överväger ett vackert landskap runt om i staden.
  • Om du vill ha ett skrämmande utrymme där du kan koppla av, sola, läsa ... I många av våra villor kan du utföra dessa situationer tack vare det fantastiska solarium som några av dem har.


Behöver du fortfarande fler av våra villor i Ciudad Quesada - Rojales?

Om du har drabbats av de egenskaper som du kan njuta av att bo i en av våra fantastiska villor i Ciudad Quesada - Rojales, men fortfarande behöver någon annan funktion som gör att du väljer en av dem, ger vår fastighetsbyrå dig fler incitament.

I våra villor till salu i Ciudad Quesada kan du fira dina familjeåterföreningar på de terrasser som många av våra hem har. Ett modernt och välskött område som gör att du kan njuta av oförglömliga dagar.

Närheten till havet är en annan av styrkorna i våra fastigheter. På några minuters bilresa kan du upptäcka de underbara stränderna på Costa Blanca South.


Kan du inte vänta mer att upptäcka våra villor i Ciudad Quesada - Rojales?

Om du vill börja bo i en av våra villor i Ciudad Quesada - Rojales:

  • Kom till Avda. De las Naciones, 18 AUrb. Ciudad Quesada 03170 Rojales.
  • Ring oss på (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902 och fråga oss dina eventuella tvivel
  • Skicka oss ett mail till vår email info@petrahonig.com.
7 Jun 2018
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp