Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Fastigheter till salu i Rojales Costa Blanca

Fastigheter till salu i Rojales Costa Blanca

Ska jag köpa ett hus för att reformera eller redan reformeras?

Att köpa begagnade egenskaper har det skjutit i höjden under krisen. Den kraftiga prisfall har varit den främsta drivkraften. De kan också köpas för reformer, eller redan renoverade. I den här artikeln pratar vi om fördelarna med båda.

Den nuvarande fastighetsmarknaden kan fästas väl med begagnade egenskaper. Dess pris väcker uppmärksamhet, och besparingar i inköps tillåter oss att spendera mer pengar och resurser i en reform för att passa våra behov. Ibland marknaden erbjuder även egendom och renoverades ett bra skick, redo att flytta in.

Från Petra Hönig, kommer den här artikeln listar fördelarna med att köpa att reformera eller att köpa en redan renoverade fastigheter.

Fördelarna med att köpa bostäder reformer:

Det första du bör göra är att fråga dig själv en grundläggande fråga, är du villig att tillbringa flera månaders arbete med allt vad det innebär? Hitta rätt arbetstagare och vara medvetna om sina behov, besluta om material, förbereda dokument och betala de avgifter som krävs är några av de aktiviteter för att hålla dig sysselsatt.

Som sagt, även om det sägs att reformer får huvudvärk, det behöver inte alltid vara. Vi räkna några fördelar till reformer.

Om shopping för reformer, får du ett bättre pris.

-Du Kan helt göra din smak och dina behov.

Om det vid något tillfälle väljer att hyra, alltid det kommer att bli mycket lättare eftersom alla gillar ett hem med ett mer modernt utseende.

Om du har att sälja, precis som föregående punkt.

Fördelarna med att köpa en fastighet redan reformerad:

Den enda nackdelen kan behöva köpa en renoverad bostad är mest troligt att priset är högre. Naturligtvis kommer detta också att ha sina fördelar.

-Bara Du måste flytta in.

Och annars som diskuterats ovan, både för att sälja och hyra kommer att vara mycket bättre att ha ett renoverat hus.

Petra Hönig Trust för att köpa hem av dina drömmar i Spanien.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

Våra agenter kommer att vara glada att svara på alla frågor du har och ger dig all information och råd som behövs för att framgångsrikt slutföra köp eller försäljning av fastigheter i Spanien.

Ta en titt på vårt sortiment av bostäder, och tveka inte att kontakta oss om du ser något hus som älskar honom.

26 Mai 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp