Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Nybyggnation egendom till salu i Ciudad Quesada Costa Blanca

Nybyggnation egendom till salu i Ciudad Quesada Costa Blanca

Användbara tips när man köper en off-plan egendom

När du köper en fastighet vid Medelhavet, är en av de mest populära alternativen för att köpa utanför planen. För år, nybyggnation stoppats på grund av den ekonomiska krisen. Lyckligtvis, på Costa Blanca, är denna situation nu bakom oss och för närvarande regionen erbjuder en mängd olika kampanjer som säljs innan ens byggs!

På Petra Hönig har vi tillbringat över 15 år att hjälpa kunder av alla nationaliteter att köpa fastighet i denna del av Spanien. Vi har omfattande kunskap om köpprocessen som gör oss ge bästa råd till våra kunder. I den här artikeln ger vi några tips och fördelarna med att köpa utanför planen egenskaper.

Designa din framtid hem till dina egna personliga behov

Det blir allt vanligare för utvecklare att erbjuda köparna av fastigheten, möjligheten att införa ändringar i fastigheten innan byggandet. Du kan välja layout, material och finish fastigheten. Slösa inte den enda chansen de erbjuder så att du kan anpassa din egendom för att matcha din egen personliga smak och behov.

Få all information som du har rätt att veta

Det kommer att vara viktigt för dig att få följande information:

-Full Identifiering av promotorn och hans företag registreringsnummer för att kontrollera, till exempel, som faktiskt är registrerad i det centrala registret. När du köper nya build egenskaper, är din advokat avgörande kontrollera denna information.

-De Planritningar för din framtid egendom, liksom dess exakta läge inom utvecklingen.

-Den Kvalitetsrapporten (som bör detalj använt material)

-Priset, Betalningsplan och leveransdatum.

Om du gör några betalningar innan huset är färdigt.

Begära bevis på att:

-visa Det belopp som har betalats

-Pay Endast till det bankkonto i samband med byggandet av projektet

Du måste också se till att utvecklaren har en bankgaranti eller försäkring som garanterar återbetalning av de belopp som betalats plus ränta, om ditt hem inte får byggas eller deras konstruktion är försenad.

Ta en titt på fastigheterna i New Developments att Petra Hönig erbjuder dig.

Vi kan lita på att serva din totala egenskapskrav, i en första klass och professionellt sätt vid alla tidpunkter, vilket garanterar dig bästa möjliga upplevelse. Vi kommer att arbeta hårt för att hitta den perfekta lösningen, lyssna noga på alla dina behov och ger säker råd från början till slut.

Vår fastighet till salu portfölj omfattar, Exclusive Listor endast till Petra Honig, villor, radhus, Bungalows, villor, lägenheter, Golf hem, lyx och stranden egenskaper i de mest eftertraktade områdena på Costa Blanca.

19 Mai 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp