Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Renoverat till ett superpris: du kommer att älska detta radhus till salu i Doña Pepa

Renoverat till ett superpris: du kommer att älska detta radhus till salu i Doña Pepa

Beläget i ett av de mest attraktiva områdena att bo i Spanien, representerar detta radhus till salu i Doña Pepa en unik möjlighet till investering och livskvalitet. Doña Pepa är en bostadsutveckling i Ciudad Quesada, det stora bostadskomplexet beläget i staden Rojales som har förtrollat tusentals människor med sina många fördelar, några av dem är:

  • Komplett infrastruktur: Från köpcentrum till medicinska tjänster, allt du behöver finns här.
  • La Marquesa Golfbana: Denna utveckling ligger endast 5 km från denna berömda golfbana. En populär destination för golfentusiaster, med förstklassiga faciliteter.
  • Internationellt samhälle: Invånare från hela Europa har valt Ciudad Quesada som sitt hem, vilket skapar en unik mångkulturell miljö.
  • Närhet till stranden: Bara några minuters bilresa bort kan du njuta av de bästa stränderna på Costa Blanca söder.

Detta hus till salu i Doña Pepa är inte bara ett hem, det är en port till ett liv fyllt med sol, komfort och fritid. Föreställ dig att vakna varje dag i detta paradis, där livskvalitet är prioritet och skönheten i omgivningen är en del av din vardag.


Denna eftertraktade radhus till salu i Doña Pepa ser ut som ett helt nytt hem

När det gäller att hitta ett radhus till salu i Doña Pepa, sticker denna egendom ut som ett unikt fastighetsmöjlighet. För endast 149 950 € presenterar vi ett hus som kombinerar bekvämligheten med modernitet med charmen av mysighet. Denna bungalow, även om den är andra hand, kommer att fånga dig som om det vore en nybyggnad, tack vare dess oklanderliga skick efter en nylig och komplett renovering. Här är några skäl till varför denna egendom är ett exceptionellt val:

  • Oklanderligt skick: Nyligen renoverad, varje hörn av huset ser ut som nytt.
  • Plats och komfort: Två sovrum och två badrum perfekt fördelade över två våningar.
  • Terrasser att njuta av: En terrass på bottenvåningen och en annan privat terrass med direkt tillgång från huvudsovrummet.
  • Modern design: Badrum och kök med moderna finish och ett rymligt vardagsrum för dina avkopplingsstunder.

Med ett oslagbart pris och kvalitet som överträffar förväntningarna är detta radhus till salu i Ciudad Quesada mer än ett hus, det är början på ditt nya kapitel i Spanien. Redo att göra det till ditt? Upptäck fler bilder, information och video på denna länk https://propertyforsaleciudadquesada.com/sw/egenskap/31780/rekkehus/resales/spanien/ciudad-quesada/dona-pepa/


Vi erbjuder dig ett exklusivt radhus till salu i Doña Pepa: den nuvarande ägaren har endast PETRA HÖNIG betrott

Denna exklusiva radhus till salu i Doña Pepa är en fastighetsskatt som endast PETRA HONIG kan erbjuda dig. Med garantin att den inte är tillgänglig via andra försäljningskanaler och fastighetsmäklarföretag, lovar detta radhus till salu i Doña Pepa en unik och problemfri köpupplevelse.

  • E-post: info@petrahonig.com
  • Quesada-kontor Avda. de las Naciones, 18 A, Urb. Ciudad Quesada, 03170 Rojales - (+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902.
  • El Raso-kontor: Euro-Terra Shopping Center, Plaza de la Figuera 1- Lokal 7, 03140 Guardamar del Segura - +34 966 764 003.
  • La Marquesa-kontor Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales - (+34) 965 326 218.
14 Mai 2024
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp