Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Egendom till salu Guardamar Costa Blanca

Egendom till salu Guardamar Costa Blanca

5 skäl att köpa ditt hem i La Costa Blanca

Om du har varit på Medelhavskusten i Spanien du vet vad det är att njuta av. Har du tittat på priserna? Om du vill köpa är nu. Vi vill påminna om 5 skäl för detta.

Du arbetar hårt för ditt liv att njuta av livets nöjen. Att äta en läcker paella vid havet, sitter på en terrass med människor vi älskar, när solen värmer och glädja oss med ljudet av ren natur. Kan det finnas något mer perfekt? Om du redan vet detta område, kommer du överens om att ha ett hem här skulle tillåta dig att njuta av livet som du alltid drömt om.

I det här inlägget vi ge dig fem skäl till varför du ska köpa en fastighet på Costa Blanca.

1. En privilegierad klimat.

Blunda och ta din fantasi. Vad skulle du göra om du bodde på en plats där solen skiner året runt? Costa Blanca har 2800 soltimmar per år, med en genomsnittlig årlig temperatur på runt 20 grader.

2. fritidsaktiviteter hands.

Denna region har allt. Närhet till de bästa stränder, nationalparker omgivna av byar med stor charm, där du kan njuta av god mat, eller vandring .... Några av de bästa golfbanorna i landet. Tror du lite?

3. oslagbart pris på bostadsmarknaden.

Har du tagit en titt på vad som ger dig fastighetsmarknaden i denna region? De är de bästa priserna som någonsin har varit. Petra Honig vi har en omfattande katalog där du hittar alla typer av fastigheter såsom lägenheter, villor eller bungalows, både nya och begagnade, i de viktigaste kuststäderna Costa Blanca och Orihuela Costa ..

4. friskare värld Region.

Världshälsoorganisationen (WHO) anser att mikroklimat i denna region är bland de friskaste i världen. Kombinationen av faktorer såsom förekomsten av laguner, havstemperaturen, frånvaron av föroreningar och miljöomsorg är faktorer som vågskålen att väga vikt.

5. accessnätet och effektiva transporter.

Hela regionen är mycket lättillgängliga tack vare motorvägen, men är också närheten till flygplatserna i Alicante och Murcia ger en omedelbar anslutning till Europa. Tack vare lågprisflygbolag, vilket ökar flygpriserna är mer överkomliga. Det finns ingen ursäkt. Du kan njuta av livet här, och besöka dina nära och kära när du vill. Men kanske är det bättre att de kommer att se dig.

Petra Honig har alla typer av bostäder till salu på Costa Blanca.

Petra Honig vi är specialiserade på att sälja alla typer av bostäder i några av de mest fantastiska platser i Costa Blanca som Guardamar, Torrevieja, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima eller Mil Palmeras, bland andra.

Om något har gjort att vi sticker ut i området som en av de fastigheter förtroende är det för att vi behandlar våra kunder på samma sätt som vi önskar att vi tratasen oss. Vi bryr oss omsorgsfullt odla värden såsom energi, smidighet, professionalism och kvalitet råd.

20 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp