Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villor till salu Guardamar Costa Blanca

Villor till salu Guardamar Costa Blanca

5 tips för att köpa ett hem i Costa Pris

Om du vill köpa fastighet på Costa Blanca eller Costa Calida, bör du skynda. Priserna börjar stiga.

Fler och fler britter väljer Spaniens kust som vanligt semester plats, eller dröm destination för pensionering. Soligt väder året runt, en avslappnad liv, en mycket prisvärd levnadskostnader. Allt detta är svårt att hitta någon annanstans i Europa. Och Medelhavskusten i Spanien har erbjudit en mängd olika egenskaper till ett mycket överkomligt pris. Det är dock klart att denna situation inte kommer att vara länge.

Petra Honig vår erfarenhet ger oss möjlighet att ge dig några tips i den här artikeln för att hitta hem du tittar på bästa pris.

1. Se till att du kan betala för bostäder

Innan du placerar ett bud på bordet, se till att du har råd med fastigheten. Att veta hur mycket du kan spendera kommer att vara avgörande. Titta att se hur mycket besparingar du har och hur mycket du kan låna från banken. Om du behöver för att sälja din nuvarande bostad först, vet din ungefärliga också kommer att hjälpa.

2. bostad, för semester eller investering?

Det är inte samma sak som att köpa ett hus att gå i pension i Spanien, som för en semester. Om vad du vill är att investera, kommer allt förändras också. Använd eller annan bestämd förhandling. Om du är bara tillbringa semestern och resten av året vill hyra, kanske du kan förhandla fram ett lägre pris tänkande lönsamhet. Omvänt, om du har hemvist i det du ska vara villig att göra ett försök att hitta den mest lämpliga.

3. Göra en del forskning på fastigheten och säljaren.

Att veta denna information kommer att vara mycket användbar vid förhandlingar. Huruvida egendomen har sedan länge varit till salu, om du har ändrat pris, om det finns externa faktorer som varierar, eller vet personliga situation säljaren kan ge fördel när man sitter ner för att prata om priset.

4. Kolla in begagnade bostäder.

Höljet som används av logik kommer att prissättas lägre än den nya. I Costa Blanca och Orihuela Costa finns många begagnade hus till mycket bra pris. Ibland är det bästa är i händerna på bankerna som förutom att erbjuda dem ett bra pris, erbjuder utmärkta finansieringsvillkor. När det gäller möjligheter för banker, är det inte orimligt att ibland är inte nya.

5. pruta

Gör ditt erbjudande och försöka slå priset. Du måste vara aggressiv, men kanske om du är för, apabulles säljaren. Försök att vara artig och visa din beundran för förbättringar du har gjort i fastigheten, även om du säger att du måste inkludera i ditt erbjudande en kostnad av reformer av annat ...

Petra Honig, en mängd olika villor till salu i Costa Blanca.

Kolla in vårt sortiment av fastigheter i Costa Blanca, där du hittar ett urval av bostäder som saknar motstycke i Guardamar, Ciudad Quesada, Villamartin, Orihuela Costa.

Vårt team av fastighetsmäklare talar flera språk, så vi kommer att kunna hjälpa dig med någon aspekt i samband med försäljningen av ditt hem.

Från det ögonblick då du komma i kontakt med oss, vi strävar efter att förstå dina preferenser för att ge de alternativ som bäst passar din budget och hjälpa dig att maximera din investering. Vi är specialiserade på både begagnade hus och nybyggnation, alla typer av budgeten, både i områden på Costa Blanca och inlandet.

24 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp