Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

Villor till salu Villamartin Orihuela Costa

Villor till salu Villamartin Orihuela Costa

Den 3 Bästa Eftermarknad Fastigheter som kommer att göra livet lättare

Kan ni föreställa er hur bekväm skulle flytta in i huset av dina drömmar med allt redan gjort? Bara öppna dörren och njuta av din investering. Är detta möjligt? Visst. Och tro det eller ej, är priset inte så orimliga.

Du har uppnått drömmen om en livstid. Du har ditt hus nära havet i soliga Spanien. Men även om du har överlevt inköpsprocessen, det finns fortfarande några gränsfall så att du kan njuta av ditt hem. Eftersom huset inte endast består av fyra väggar. Det är en förlängning av dig själv. Inredning, inredning, trädgårdsarbete, solarium ... tar tid. Längre.

Petra Honig, förutom hjälper dig att hitta ditt hus och hjälper dig genom hela köpprocessen, vi har den bästa kundservicen. Så i det här inlägget, vi tala om tre sådana tjänster som underlättar ditt nya liv i Spanien.

1. Komplett utrustning och personlig inredning av hus.

Tack vare Internet allt har blivit lättare. Du väljer och köpa. De kommer och installera och montera allt. Du gå in och njuta av det. Enkelt.

2. Rengöring och underhåll.

Saker skulle gå sönder eftersom vi använder dem, inte för att vi använder dem. Genom vår närvaro, inte genom vår frånvaro. Varför inte lämna det till yrkesmässigt underhåll av vår egendom? Dessa tjänster bidrar till att ta hand om vår satsning på bästa möjliga sätt.

3. Hyresfastigheter under perioder av frånvaro.

Ett bra sätt att tjäna pengar på investeringen av vår egendom är hyra när vi inte bor i den. När vi njuta av det, och om inte, ger oss pengar vi kan spendera på andra saker.

Det finns många eftermarknadstjänster som bilder trädgårdsarbete, betala skatt, hjälp med pappersarbete, omlokalisering tjänster ...

Petra Honig, olika bostäder till salu i Orihuela Costa och många fler tjänster.

Petra Hönig tillhandahålla ett brett utbud av tilläggstjänster till våra kunder förutom att vi erbjuder som fastighetsmäklare i Villamartin, El Raso i Guardamar och Ciudad Quesada.

Petra Hönig vi täcker alla aspekter av försäljning av ålderdomshem och andra egenskaper. Vårt mål är att behandla köpare och säljare av bostäder på samma sätt som vi skulle vilja tratasen oss.

Missa inte chansen att ta en titt på vår lista för bostäder Exklusiv, Nya och Second Hand i de mest fantastiska områdena i Costa Blanca.

25 Jun 2016
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp